uživo

Večeras ćemo saznati tko odlazi kući sa statuom prvih nagrada Elector, prijenos dodjele pogledajte na našem portalu!

DJ mikseta DJ mikseta Foto: PR

Album/kompilacija godine, Remiks godine, New (S)Elector odnosno debitant godine, Event godine, Techno singl godine, House singl godine i Bass singl godine kategorije su u kojima će se dodijeliti statua Electora.

Samo nekoliko sati dijeli nas od prve dodjele nezavisne glazbene novinarske nagrade Elector! Pozornica zagrebačke Tvornice kulture spremna je za večerašnji party, a ugostit će renomirana imena domaće DJ scene!

Pogledaj i ovo showbuzz prva dodjela! Hrvatska elektronička scena dobila je veliko priznanje, pobjednici Electora s oduševljenjem su primili svoje nagrade

Osim proglašenja dobitnika, publika će imati priliku pogledati nastupe nominiranih, a za pult će stati Jan Kinčl, Fikcio Monger, Petar Dundov, Antonio Žuža i DJ Jock! Njihove nastupe imate priliku pogledati iz topline svoga doma i uživati u kvalitetnoj domaćoj elektroničkoj glazbi.

"Sve je spremno za večerašnju dodjelu, zadnje probe su u tijeku. Scena spektakularno izgleda, odbrojavamo do prve svetkovine hrvatske elektroničke scene!", izjavio je Dražen Baljak, direktor Nagrade.

Prijenos uživo prvih Electora dostupan je svima besplatno, a dodjelu možete pratiti uživo na našem portalu.

Već u samoj pripremi nagrade Elector postalo je jasno kako se stav organizatora, tj. da postoji jasna potreba za jednom takvom nagradom koja osnažuje, povezuje i afirmira hrvatsku elektroničku scenu i konačno je stavlja je tamo gdje joj je i mjesto – uz bok svim ostalim već odavno priznatim čimbenicima hrvatske glazbe, pokazao točnim. Kako će sve izgledati, provjerite večeras!

Album/kompilacija godine, Remiks godine, New (S)Elector odnosno debitant godine, Event godine, Techno singl godine, House singl godine i Bass singl godine kategorije su u kojima će se dodijeliti statua Electora, a bit će proglašen i DJ godine kojeg je odabrala publika putem Iskonove platforme zaključno do 31. siječnja ove godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene