AUTORSKI PEČAT

Vannine ''Izmiješane boje'' i koncert u Lisinskom na prvi dan proljeća

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesmu koju je publika odlično prihvatila najbolja je najava velikog humanitarnog koncerta ''Uljepšajmo njihov svijet'' koji će Vanna održati na prvi dan proljeća.

''Izmiješane boje'' novi je Vannin singl za koji je sama napisala glazbu i tekst. Pjesmu koju je publika odlično prihvatila najbolja je najava velikog humanitarnog koncerta „Uljepšajmo njihov svijet“ koji će Vanna održati na prvi dan proljeća, 21.03. s početkom u 19.30h u KD Vatroslava Lisinskog. Koncert se održava u suradnji s Rotary klubom Zagreb Gradec, a cilj je prikupljanje sredstava za unaprjeđenje programa rane intervencije i stručne pomoći za psiho-fizički razvoj djece i mladih sa sindromom Down.

Pogledaj i ovo Vanna - 1 ''Lijepa žena i njena sjena'' Obasjana suncem Vanna je pokazala zgodne noge u minici, ali svi su gledali u skupocjene štikle koje je nosila

Nakon pjesama „Lopov“ i „Probaj“ Vanna se sve češće potpisuje ispod pjesama koje pjeva. Iako je u grupi ET bila koautorica glazbe i teksta, u solističkoj karijeri se oslanjala uglavnom na provjerene skladatelje koji su tekstovima i glazbom pogađali njen senzibilitet.  ''

Pjesma „Izmiješane boje“ se pojavila gotova u mojoj glavi pa sam se ohrabrila ostaviti i svoj autorski pečat. Nakon nekoliko brzih pjesama, sad je vrijeme za jednu sporiju'', objasnila je kratko Vanna, koja je aranžman i produkciju povjerila svojim stalnim suradnicima Anti Geli i Goranu Kovačiću. Senzibilan i osebujan Vannin vokal posebno je došao do izražaja u ovoj prekrasnoj, emocijama nabijenoj, baladi koja je pokazala da je Vanna jednako glazbeno superirona bez obzira na ritam pjesme. Za novu pjesmu snimljen je i spot u režiji Matee Smolčić koja je uz Dina Senčara stala i iza kamere. Za Vannin styling pobrinuli su se naša poznata kreatorica Matija Vuica, Renata Grčić i Sanja Agić.

Vanna je prošle godine svojim odličnim live albumom „Ispuni mi želju“ obilježila 25 godina svoje glazbene karijere. Album našao se u ovogodišnjoj nominaciji za Porin u kategoriji za najbolji koncertni album, a pjesma „Jedina“ nominirana je u kategoriji najboljeg aranžmana koji potpisuje Ante Gelo.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene