Službeno je!

GOTOVO JE! Definitivno odgođena prva večer Ultra Europe Festivala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog sigurnosti posjetitelja, Ultra festival odgodila je, a na kraju i otkazala prvu večer. Potvrđeno je to i službeno, od strane organizatora.

Otvaranje Ultra festivala otkazuje se zbog vremenskih uvjeta! Na službenoj stranici festivala, organizatori su obavijestili posjetitelje da se otvaranje otkazuje.

Pogledaj i ovo Počeo Festival Ultra Europe 2019 (Borna Filic/PIXSELL) Atmosfera se zagrijava Počeo Ultra Europe Festival: U Split stigle tisuće partijanera sa svih strana svijeta!

 'Žao nam je što vas moramo obavijestiti da su vremenski uvjeti opasni. Majka priroda nas je prisilila da otkažemo prvi dan Ultra Europe Festivala. Srećom, drugi i treći dan na Ultra Europe 2016 nastavit će se kao što je planirano. Večeras budite sigurni, odmorite se i budite spremni uživati u nevjerojatnom vikendu punom glazbe', objavili su organizatori.

'Zbog vremenskih uvjeta koji su prognozirani, moramo privremeno odgoditi otvaranje prvog dana. Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu te se moramo osigurati da je sve spremno za posjetitelje prije otvaranja. Ubrzo se javljamo s više informacija', kratko su poručili organizatori ranije poslijepodne.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene