Ultra Europe 2016.

Najveći festival elektronske glazbe ostaje u Splitu - Ultra 2015. od 14-20 srpnja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveći festival elektronske glazbe u regiji i šire Ultra Europe u Splitu će se iduće godine održati četvrti put, ali nešto kasnije nego prije, odnosno od 14. do 20. srpnja.

Najavili su to u petak organizatori Ultre uz objašnjenje da je jedan od razloga kasnijeg termina održavanje Europskog prvenstva u nogometu idućeg ljeta na kojem će osim Hrvatske sudjelovati i neke od zemalja koje emitiraju velik broj posjetitelja ovog globalno popularnog Festivala.

Pogledaj i ovo Druga večer Ultra Europe festivala - 2 Mladi se oteli kontroli Pogledajte spektakultarne fotke druge večeri Ultre! Hitna i policija imale pune ruke posla, partijaneri uz vrhunske DJ-eve dočekali zoru

Glavna događanja na stadionu Poljud tako će iduće godine biti od 15. do 17. srpnja, dok će ostale dane biti na otocima.

Mjesec dana nakon ULTRE: Sve što niste vidjeli do sada

Organizatori najavljuju i da će i četvrti Ultra Europe 2016 ugostiti vodeća imena ekektronske glazbe te da prodaja ulaznica počinje već početkom idućeg mjeseca.

Također vjeruju da će iduće godine biti još više posjetitelja nego ove godine kada ih je bilo 150 tisuća iz 130 zemalja, a zadovoljni su i što je Ultra Europe službeno proglašen turističkim događajem ove godine na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma u Poreču.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene