Karata ima još malo!

Nakon velikog glazbenog uspjeha za ToMu nema "(U)natrag": "Svakom glazbeniku to je najveća radost!"

ToMa ToMa Produkcija Mukte/PR 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju ToMa Toma ToMa ToMa - 1 Toma Marić Jelena Perić i Toma ToMa i novi singl ''Budala ja'' - 4 ToMa i novi singl ''Budala ja'' - 3 ToMa i novi singl ''Budala ja'' - 2 ToMa i novi singl ''Budala ja'' - 4 +6 ToMa i novi singl ''Budala ja'' - 1 Galerija

ToMa, talentirani glazbenik čije su pjesme osvojile srca publike, najavljuje svoj prvi samostalni koncert u klubu Sax!, koji će se održati 25.01.2024. s početkom u 21 sat. Ovaj koncert istovremeno će predstavljati promociju njegovog prvog studijskog albuma "Prevari me osjećaj" te premijeru zadnjeg spota za singl "Unatrag".

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha s hitovima "193" i aktualnim singlom "Prevari me osjećaj", ToMa poziva fanove na nezaboravno glazbeno iskustvo.

"Svakom glazbeniku je, uz debitantski album, taj prvi solistički koncert najveća radost. Drago mi je da će se moj prvi koncert održati u kultnom prostoru, možda i najpoznatijem zagrebačkom glazbenom klubu Sax!. Za tjedan dana se i službeno upisujem u slavnu knjigu glazbenika koji su stali na tu pozornicu u Palmotićevoj. Okružen bendom i svojim prijateljima na pozornici želim da taj nastup prije svega bude veliko hvala svima koji su i najmanjim dijelom bili komad moga glazbenog putovanja. Ponajviše se radujem pogledati u oči sve one ljude koji godinama prate i uživaju u mojoj glazbi jer bez tih ljudi bih i dalje svirao doma u svojoj sobi. Bit će to jedna odlična zabava, svirka i druženje koje ću ja zasigurno pamtiti, a nadam se jednako tako i svi koji dođu na koncert", poručio je.

Osim što će publika moći uživati u ToMinim pjesmama, na pozornici će mu se pridružiti i uspješni kantautor Filip Rudan koji je također nedavno predstavio svoj prvi album "Everyday View".

ToMa je vrijedno radio na novim singlovima, održavao nastupe, a čini se da tako nastavlja i ove godine. Kako smo najavili, njegov prvi samostalni koncert će biti izvrsna prilika da publici izvede svoj zadnji singl "Unatrag" za koji je snimio i spot.

"Drago mi je da je konačno ova pjesma dobila priliku zasjati zasebno. Jedna mi je od dražih s albuma, vjerojatno jer je ispunila svoju svrhu na najbolji mogući način- poletna je, prozračna, plesna i zabavna. Lockroom je ponovno odradio najbolji produkciji dio posla i drago mi je da se našao kao jedan od producenata mog prvog albuma. Snimanje spota za ovu pjesmu mi je samo dodatno potvrdilo sve razloge zašto volim ovu pjesmu. Većinom je višesatni i noćni rad na setu naporan i zamoran, ali ovo smo snimanje odradili s ogromnom lakoćom i poletom. Dijelom sam na tome zahvalan Produkciji Mukte na čelu s Janom Ercegom koji stoje iza spota, ali i svim statistima koji su se došli s nama zabaviti na snimanju spota u JJ Soundu. Nadam se da će svima ova pjesma dodati malo boje u ove tmurne dane", zaključio je.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 3 +12 Tatjana Šojić Celebrity Marija iz Lud, zbunjen, normalan glumi u novom Netflixovu hit-filmu, pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj seriji

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 5 Severina - 6 +24 Severina - 7 Celebrity Sevkina haljina s prorezima otkrila je njene brutalne trbušne mišiće, pohvale u komentarima samo frcaju: ''Za ovo treba imati tijelo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene