nešto posebno

Terraneo Summer Break: 2Cellos pripremaju pravu čaroliju u Zadru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncert svjetski poznatih 2CELLOS u sklopu Terraneo Summer Break u Zadru s nestrpljenjem očekuju brojni obožavatelji dinamičnog dvojca koji u Zadar pristižu iz cijele Hrvatske.

Zadarski koncert na Forumu u petak 14. kolovoza, u 21 sat biti će poseban i po spektakularnoj produkciji koja uključuje natkrivenu pozornicu od čak od 120 m2, vrhunsku rasvjetu te dva velika LED ekrana. Stjepan Hauser i Luka Šulić u Zadru će izvesti i neke od nikad sviranih skladbi u Hrvatskoj s novog albuma Celloverse.

Pogledaj i ovo Oproštajni koncert 2Cellos u zagrebačkoj Areni - 11 sviraj kraj! 2Cellos u Zagrebu održali oproštajni koncert, došla ih je gledati i njihova vjerna obožavateljica iz Engleske

2Cellos odmaraju na hrvatskoj obali, spremaju se za koncert u Zadru: 'Doma je uvijek najljepše'

Zbog iznimnog interesa za koncert osigurana su dva ulaza za gledatelje koji se otvaraju u 20.30 sati. Prvi s istočne strane (kod Arheološkog muzeja) za sektore A,B i VIP te nagradne ulaznice, dok je drugi ulaz na južnoj strani za sektore D i C. Ulaznice se mogu kupiti i na dan koncerta na blagajni i to za sektor B po cijeni od 250 kuna, sektor A 300 kuna, D 160 kuna. VIP iskustvo za 2000 kn, uz uključene ulaznice, uključuje sjedeći stol za četiri osobe, vrhunsko vino i platu dalmatinskih delicija. Uživanje u koncertu u sektoru C pak uključuje visoki stol, aperitiv i ulaznice za četiri osobe po cijeni od 1100 kuna.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Adriaticketa, Entrio, Eventim, Croatia Tickets, prodajnom mjestu u prizemlju prodajnog centra Supernova i na blagajni ispred Arheološkog muzeja na dan koncerta.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene