Britko i duhovito o pisanju

Stiže nova Ženska priča!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U utorak, 15. travnja u 20:00 sati u Book caffeu, spisateljica i stand up komičarka Marijana Perinić još jednom će ugostiti dvije izuzetne žene koje su, uz svoju novinarsku profesiju, ljubav prema književnosti i pisanju prenijele u korice knjiga.

Nakon šest mjeseci i šest večeri u kojima su Žensku priču pričale Milana Vlaović, Rujana Jeger, Dvina Meler, Mani Gotovac, Milana Vuković Runjić, Karmela Špoljarić i Julijana Matanović o Ženskoj priči govori se sve više,

Pogledaj i ovo showbuzz OSEBUJNA NIVES Podiže temperaturu: Nova Ženska priča s Nives Celzijus

Žensku priču očekuje se s velikim nestrpljenjem i traži mjesto više. Zato sedma dovodi gošće koje će opušteno, nasmijano, inteligentno, britko i duhovito pričati o pisanju, inspiraciji, ljubavima stvarnim, ali najviše o onima koje u knjigama završavaju.

U utorak, 15. travnja 2014. u 20:00 sati u Book caffeu, spisateljica i stand up komičarka Marijana Perinić još jednom će ugostiti dvije izuzetne žene koje su, uz svoju novinarsku profesiju, ljubav prema književnosti i pisanju prenijele u korice knjiga.

Knjižnica na kotačima: Otoci oko Zadra dobili svoj bibliobus

Danielu Trbović koja za sebe kaže 'britka na jeziku, meka na srcu', a većina je zna kao duhovitu, inteligentnu, nasmijanu, ali i kritičnu voditeljicu kultnih emisija radija i televizije. Uz Danielu gostuje i Merita Arslani, koja i nakon nagrađenog prvijenca, knjige Anđeli će samo zaspati i romana Probudi me kad prođe kaže kako se u današnjim vremenima suludo baviti pisanjem, ali na sreću svojih čitatelja i dalje piše.

Njena biografska crtica počinje rečenicom 'Najvažnija stvar koju trebate znati o meni je da obožavam pisati'. Od 1997. se bavi novinarstvom i do sada je prošla brojne redakcije, a trenutno je urednica na portalu Dnevnik.hr, te na radost svojih čitatelja još uvijek piše.

Uživajte  na još jednoj Ženskoj priči uz Danielu Trbović, Meritu Arslani i šarmantnu, nasmijanu i uvijek inspirativnu voditeljicu Marijanu Perinić. I u travnju, mjesecu proljeća, uživat ćete u ženskim pričama te imati priliku kupiti njihove knjige po izuzetno povoljnim cijenama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene