"Gospođica"

Huljić napisao novu pjesmu Slavonia banda, riječ je o ljetnoj poskočici koja će brzo ući u uho slušateljima

Slavonia band - 3 Slavonia band - 3 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavonia band - 3 +0 Slavonia band - 2 Galerija

Nova pjesma "Gospođica" Slavonia banda nastala je kao plod suradnje benda i Ivana Huljića.

Nakon dužeg vremena i izdavačke pauze izazvane korona krizom, Slavonia band ima novu pjesmu “Gospođica”. Ovoga puta pjesma je nastala kao plod suradnje benda i poznatog autora Ivana Huljića.

Huljić je napisao tekst i glazbu, a za aranžman je zaslužan Leo Škaro. Video spot je sniman u Đakovu, na dvije lokacije, kod ergele Ivan dvor i rock-caffeu “Cadillac”. Spot su realizirali snimatelj Dragan Gajanović i režiser Boško Krljaš, a mlada glumica Una Kostić je utjelovila je “Gospođicu”.

"Pjesma je vedra, vesela i vrckava, prava ljetna poskočica koja će brzo ući u uho slušateljima. Bilo je izuzetno zadovoljstvo raditi sa autorom Ivanom i Leom u studiju u Splitu, a isto tako posebno veselje je bilo i samo snimanje spota uz mladu i raspjevanu ekipu statista i takodjer s pravim majstorima video produkcije iz Banja Luke. Velika zahvala rock- caffeu “Cadillac” iz Đakova", ističu članovi Slavonia banda.

Ovo je još jedan korak bliže prema novom CD-u za koji se članovi banda nadaju da bi mogao izaći već ove godine kada slave 20. godina postojanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene