Zabava u gradu

Prvu večer Gričevanja otvorili Dječaci!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Budite s nama uz sjajne rock izvođače iz centra Zagreba!

Prvi dan Gričevanja s Dječacima održat će se na platou Gradec, nakon toga Gričevanje se seli par metara zračne linije na zapad, na krov garaže Tuškanac, već provjerenu lokaciju za koncertna događanja.

Pogledaj i ovo showbuzz free za sve TBF - bend bez dlake na jeziku, otvorit će peto po redu Gričevanje

Festival Gričevanje u vrlo kratkom roku etablirao se kao open air festival dobre zabave i izvrsnih koncerata. Jedinstven je po tome što se odvija na otvorenom u samom centru grada te je vezan upravo uz predivno povijesno mjesto i poznatu zagrebačku priču o Gričkoj vještici.

Festival 04. travnja otvaraju Dječaci, nastavlja se 5. travnja kada stiže Gatuzo, eksplozivni rock dvojac kojeg krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.

>> Gričevanje seli na Tuškanac zbog Picassa!

Ha Det Bra je legendarni zagrebački hardcore / noise-rock bend osnovan 1992. godine, te nedavno ponovo okupljen, a s metal predgrupom Moraines nastupaju 6. travnja. 7. travnja nastupaju vrhunski Bambi Molesters, dok ćete 8. travnja vidjeti kao se vežu glazba i gluma – nastupaju Luni Megumi, mladi post-punk sastav čiji je idejni i kreativni vođa glumica Ivana Roščić.

She Loves Pablo je četveročlani groove-rock bend iz Zagreba, a uz njih ćete levitirati 9. travnja. ABOP izvodi elektronsku glazbu uživo, a kako zvuči njihova verzija elektronike poslušajte 10. travnja.

Novi singl „Zločest ko pas“ Psihomodo Pop će izvesti samo za posjetitelje Gričevanja 11. travnja, a jedan od najstarijih glazbenih portala odlučio je proslaviti 12. rođendan s bendovima koje su njihovi čitatelji proglasili među najboljima u pojedinim kategorijama. Rochelle Rochelle nastupaju 13. travnja, a zadnji dan, 14. travnja, rezerviran je samo za Urbana&4.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene