Pripreme za finale

Miss Universe Hrvatske progovorila o najtežoj stvari koju je morala prevladati

Miss Universe 2017. (Foto: PR) Miss Universe 2017. (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Shanaelle Petty (Foto: PR) Miss Universe 2017. (Foto: PR) Miss Universe 2017. (Foto: PR) Miss Universe 2017. (Foto: PR) +0 Shanaelle Petty (Foto: PR) Galerija

Održano je preliminarno natjecanje izbora Miss Universe, a naša Shanaelle Petty već se uvelike priprema za finale.

Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty već desetak dana boravi u Las Vegasu na izboru za Miss Universe 2017.

Od samog dolaska Shanaelle je odradila brojna snimanja, evente te aukciju nacionalnih poklona na kojoj je donirala naušnice s motivom šibenskih botuna. Iza ljepotica iz cijelog svijeta je i parada u nacionalnim kostimima, a naša Miss predstavila se u haljini etnodizajnerice Mine Petre, koja je izradila haljinu s motivima lepoglavske čipke koju je oslikao slikar i pjesnik Davor Vuković. Haljina je posebna i po tome što je za njezinu izradu trebalo čak 45 dana.

Pogledaj i ovo Miss Universe Hrvatske otputovala na svjetski izbor (Foto: PR) - 4 Svjetski izbor za Miss Universe Miss Universe Hrvatske upisala jedan od najtežih fakulteta na svijetu pa otišla na svjetski izbor

Miss Universe 2017. (Foto: PR) Miss Universe 2017. (Foto: PR) Foto: PR

Preliminarno natjecanje koje uključuje razgovor sa članovima žirija, natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama sinoć je održano kao uvod u finale 26. studenog koje će se održati u Planet Hollywood resort i Casinu u Las Vegasu.

Najuspješnijih petnaest misica s preliminarnog natjecanja od sveukupno devedeset i dvije kandidatkinje iz cijelog svijeta biti će prozvano među TOP16 u velikom glamuroznom finalu 66. izbora za Miss Universe, koje će voditi Steve Harvey i Ashley Graham, a nastupit će Fergie te Rachel Platten.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene