premijera spota

"Pravo vrijeme" je za novi singl Kristine Boban, pogledajte spot za njezinu veselu i razigranu pjesmu

Kristina Boban Kristina Boban Foto: PR

„Pravo vrijeme“ Kristina Boban izdvaja kao svoj najposebniji singl u dosadašnjoj karijeri, a razlog tome je njezin autorski doprinos pjesmi, sudjelovanje na pisanju teksta pjesme.

Splitska pjevačica Kristina Boban pripremila je pravu ljetnu poslasticu i singl „Pravo vrijeme“ koji će vas zasigurno rasplesati i probuditi dijete u vama!

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Nagrađena zagrebačka glazbenica objavila novi singl "Stella" s hvaljenog albuma "Call me up"

„Pravo vrijeme“ Kristina izdvaja kao svoj najposebniji singl u dosadašnjoj karijeri, a razlog tome je njezin autorski doprinos pjesmi, sudjelovanje na pisanju teksta pjesme. Ivo Nuić, njezin dugogodišnji autor pjesama potpisuje glazbu i dio teksta zajednički napisanog s Kristinom. Za aranžman pjesme i produkciju zaslužna je producentska kuća Rubikon Sound Factory iz Zagreba.


Vođena i inspirirana glazbom, Kristina je doživjela pjesmu na sebi poseban način: „Za mene je ova pjesma putovanje i povratak sebi, svom unutarnjem djetetu i onome tko smo zaista, što sve u životu moramo proći da bi osvijestili sebe i vratili se sebi. Koliko god teško bilo, koliko god prepreka bilo, sve je dio puta koji nas vodi nečemu većem i boljem.

Ovu pjesmu istovremeno doživljavam kao veselu i razigranu, poletnu, baš poput djeteta, a s druge strane i vrlo emotivno, jer sam se poistovjetila s njom u potpunosti. Ova uspomena koju smo stvorili Ivo i ja je podsjetnik koliko je važno biti svoj, pronaći sebe, upoznati sebe i koliko je život lijep ako ga gledamo dječjim očima, bez osude, onako iskreno i nježno, s ljubavlju i radošću.“

Radnja spota odvija se na planini Mosor, a prekrasne kadrove snimio je i režirao Ivan Trpimir Lozić. U spotu su zaplesali članovi plesnog studija CLIQUE koji su ujedno zaduženi za koreografiju koju je otplesala Kristina i time otkrila i svoje druge talente. Plesne dionice, koreografija i mnogobrojni statisti su samo dio onoga što se može očekivati u novom spotu koji plesom i pokretom tijela priča ovu pjesmu.

Nakon svih izazova koje nam donijela prošla godina, Kristina na kraju optimistično zaključuje: „Pravo je vrijeme za 'Pravo vrijeme' - da se razbudimo, prodrmamo, zaplešemo, slavimo i uživamo u životu!“

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Leona Paraminski - 1 In Magazin: Leona Paraminski - 4 In Magazin: Leona Paraminski - 5 In Magazin: Leona Paraminski - 7 +5 Leona Paraminski - 1 Celebrity Leona Paraminski pokazala trudnički trbuh dva mjeseca prije poroda i raznježila sve: "Čekamo te!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene