premijera spota

"Daleko je dom" poručuje Leteći odred ususret nastupa na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu

Leteći odred Leteći odred Foto: PR

"Daleko je dom" još je jedna radiofonična pjesma Letećeg odreda koja će sigurno postati novi hit, odnosno jedan u nizu hitova koje je ovaj bend imao u svojoj dugogodišnjoj, višedesetljetnoj karijeri.

Leteći odred će nastupiti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu i predstaviti se s pjesmom "Daleko je dom". Novi je to uradak provjerenog autora, osnivača i frontmena Letećeg odreda, Denisa Dumančića koji potpisuje glazbu, a zajedno s hitmejkerom Fayom i tekst. Aranžman je radio Marko Mihaljević.

Pogledaj i ovo Minja Jovičić i Denis Dumančić - 2 Sjećate se njega? Stihove ''Malog Mate'' mnogi pjevuše i danas, a evo gdje je danas ovaj slatki dječak i što ga i dalje veže uz Leteći odred!

"Daleko je dom" još je jedna radiofonična pjesma Letećeg odreda koja će sigurno postati novi hit, odnosno jedan u nizu hitova koje je ovaj bend imao u svojoj dugogodišnjoj, višedesetljetnoj karijeri. Sukladno samom nazivu pjesme Denis se s redateljem spota, Nikolom Bosiljem, uputio na jadransku obalu gdje je nastala vizualna priča ove pjesme. Njezina poruka je itekako emotivna - "daleko je dom, daleko su svi, daleko si ljubavi, al' u srcu mom svi su blizu, znaj, tu na jedan otkucaj". Stoga, koliko god smo udaljeni jedni od drugih, u bilo kojoj situaciji, srca će uvijek biti blizu, na otkucaj ili dva, itekako dovoljno da ne odu u zaborav.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene