priprema u punom jeku

Uskoro ćemo saznati tko će odmjeriti snage u deset kategorija – počinje prvi krug glasanja za četvrto izdanje Rock&OFF nagrade!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Žiri sastavljen od 89 novinara/glasača će od 11. do 20. prosinca u prvom krugu predložiti svoje favorite te ćemo saznati tko je po njihovom odabiru ostavio značajan trag ove godine te ušao u prijedloge za nominacije nezavisne novinarske glazbene nagrade

Bližimo se kraju 2021. godine, koja je unatoč pandemiji bila bogata sjajnim izdanjima hrvatskih glazbenih snaga, a to znači samo jedno - sve bliže je i četvrta dodjela nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&OFF!

Pogledaj i ovo showbuzz najbolje od domaće glazbe Objavljene nominacije za četvrtu nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&OFF, evo tko će odmjeriti snage na završnoj dodjeli!

Žiri sastavljen od 89 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija će od 11. do 20. prosinca u prvom krugu predložiti svoje favorite te ćemo saznati tko je po njihovom odabiru ostavio značajan trag ove godine te ušao u prijedloge za nominacije nezavisne novinarske glazbene nagrade.

“Veselimo se svim ovogodišnjim prijedlozima koji će još jednom dokazati da se je hrvatska rock&off glazbena scena izrazito talentirana i kreativna te da ćemo, tko god bude finalno odabran i ove godine u Tvornici kulture uživati u brojnim kvalitetnim nastupima”, rekao je Hrvoje Horvat, umjetnički direktor nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off.

Rock&OFF nagrada ponovno će se dodijeliti u deset kategorija, a žiri će odlučiti tko će odmjeriti snage u kategorijama Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak godine, Koncertni izvođač godine, Rock&Off izvođač godine, Pop&Off izvođač godine, Rap&Off izvođač godine, Jazz&Off izvođač godine, Electro&Off izvođač godine te će se ponovno dodijeliti i Iskonova nagrada publike.

Skener, Radio i Mala škola Rock&OFF-a samo su neki od projekata proizašlih iz ove nagrade, a ove godine nagrađeni i nominirani izvođači iz kategorije Veliki prasak bili su i dio prve Rock&OFF turneje. J.R. August, Je Veux, Aklea Neon, BluVinil, Ogenj i The SIIDS nastupili su u sedam hrvatskih gradova u kojima publika nema često priliku poslušati mlade i kvalitetne bendove, kao što je to slučaj u većim gradovima u Hrvatskoj. Turneja je održana uz pokroviteljstvo Iskona i Ministarstva kulture i medija te lokalnih suorganizatora. Kako nam je bilo pogledajte na poveznici.

Četvrta dodjela nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off održat će se 5. veljače 2022. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture, a organizatori nagrade najavili su kako će se dodjela održati uživo, sukladno epidemiološkim mjerama na snazi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Zanimljivosti Zavirite u vilu koja skriva mračne tajne raskalašenih tuluma, javnost će uskoro saznati detalje koji su se dosad tajili!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) +0 Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Nekad i sad Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a on je na vrhuncu slave samo nestao, evo za čime najviše žali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene