ne propustite

Opća opasnost u Tvornici kulture 13. prosinca

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Opća opasnost, u posljednjih nekoliko godina vjerojatno naš najveći i najzaposleniji rock’n’roll band, dolazi u Tvornicu kulture na svoj veliki samostalni koncert u petak 13. prosinca.

Legendarni slavonski rock kolektiv OPĆA OPASNOST reaktivirao je svoj band prije nekoliko godina i od tada krcaju klubove i koncertne prostore diljem Hrvatske i inozemstva.

Pogledaj i ovo Tiho Orlić i Marko Perković Thompson Dugo se znaju Tiho Orlić otkrio čuje li se i dalje s Thompsonom, dijelio je s njim pozornicu čak 20 godina: "Nije to ništa neobično"

Vlasnici su kataloga ispunjenog hitovima, od kojih se najviše izdvajaju naslovi kao što su "Jednom kad noć", "Pobjeg’o sam", "Treba mi nešto jače od sna", "Tvoje ime čuvam" i "Uzalud sunce sja". Vlasnici su i Porina za Hit godine, a posljednjih nekoliko singlova proveli su mjesece na vrhovima top lista.

Opća Opasnost je za čitatelje Dnevnik.hr-a pripremila 2x2 karte! Sve što trebate napraviti je poslati nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite na koncert.

Imamo i sretne dobitnike: 

MAJA SUČIĆ FELJAN

IVAN POSAVČEVIĆ

Za točno tjedan dana počinje veliki glazbeni Outlet!

U sjajnom terminu, u predbožićno vrijeme, Opća Opasnost dolazi u Tvornicu kulture 13. prosinca pred svoje brojne fanove podsjetiti na svoj prebogati repertoar, ali i predstaviti nove pjesme kojima najavljuju nadolazeći studijski album planiran za proljeće iduće godine.

ULAZNICE

Ulaznice u prodaju idu u petak 27. rujna po cijeni od 50 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta cijena će im iznositi 70 kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene