Od Srca Do Srca

Novi hit mladih tamburaša dobio je vizualni identitet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nedavno objavljeni , treći singl mladih tamburaša Od Srca Do Srca, „Ti si dio moga raja“, upravo je dobio i svoj vizualni identitet.

Priču ispričanu u ovom video spotu, uz pomoć svog oca Željka, ispisao je sam frontmen benda, Domagoj Pisuljak, dok se za redateljski dio pobrinuo Hrvoje Banić.

Pogledaj i ovo Indira s tamburašima zapjevala slavonske evergreene (Foto: Dnevnik.hr) Ništa bez pjesme Indira Levak priredila show na Cvjetnom trgu: "Suprug i ja radimo čvrste krevete, pa ih moramo isprobati"

Pjesma čiji je autor glazbe i aranžmana bubnjar Ivan Miklec Gigi, a teksta Leonardo Baksa Čeči i Gabriela Montana, producirana je u tonskom studiju Šišmiš, dok je video produkcija samog spota odrađena u MIB Studiju. Spot je sniman na nekoliko lokacija diljem grada Zagreba; na Kaptolu, Opatovini, Markuševcu, te u Gračanima. Samo snimanje spota bilo je vremenski i organizacijski zahtjevno jer je u njega uključen velik broj glumaca i statista, prvenstveno djece, ali i mnogo lokacija.

Tamburašima je život kao ringišpil

Glavne aktere u videospotu 'oživjeli' su dugogodišnji prijatelji benda i, u životu zaručnici, Maja Banić i Bojan Ciglenečki. Dodatan otežavajući faktor bilo je loše vrijeme u tjednu kada je spot trebao biti snimljen. Ipak, uz ponešto sreće, OSDS su, uz profesionalan tim s kojim su surađivali, uspjeli sve završiti prema planu.

'Naša osnovna ideja bila je lijepu ljubavnu priču iz teksta pjesme prenijeti i na sam spot. Međutim, pod svojevrsnim utjecajem scenarija za naš prošli spot, onaj za pjesmu „Razbila se duša moja“, tu smo ljubavnu priču odlučili malo zakomplicirati te joj dodali jedan neobičan "twist". U konačnici, priča se razvije relativno očekivano, no put do završetka ljubavne priče definitivno nije svakodnevan i uobičajen. O čemu se točno radi te kako smo to napravili, preporučam da saznate gledajući spot.' – preporučuje frontmen OSDS-a, Domagoj Pisuljak.

Ove uvijek nasmiješene tamburaše, čija karijera je na samom početku svog uspona, uživo možete poslušati i pogledati na sljedećim lokacijama:

04.07. Culto bar - Zagreb, Strojarska ulica
05.07. Čajta, Austrija
12.07. Bistro Jet Set - Krapina, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda
18.07. Postojna, Slovenija

Tamburaše OSDS pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene