Veliki koncert

Niti jedna do sada nije rasprodala Zetru osim Nine! Zavela je Sarajevo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Nama ne treba Valentinovo da bismo se voljeli. Mi se volimo odavno i javno', tim je rijecima sinoć u olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu otvorila koncert jedna od najboljih hrvatskih pjevačica Nina Badrić.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Ljubitelji Nine Badrić napunili su dvoranu Zetra i uglas pjevali njene stare i nove hitove. Jednako su uživali i zaljubljeni parovi i samci, a Nina im je neumorno pjevala i plesala gotovo tri sata na oduševljenje publike. Nina je suvereno vladala pozornicom od samog početka za sto ju je mnogobrojna publika nagradila vrativši je na bis ali i buketima cvijeca koje je dobijala tijekom svoga nastupa.

>> Iskrena i jača nego ikad: 'Jedino pred ljubavi ostajem bez daha'

Koncert su otvorili momci iz sarajevske grupe Punkt, koji su bili iznenađenje večeri. Otpjevali su svoju novu pjesmu "Jedina", nakon čega je na binu izašla Nina i svoj nastup počela numerom "Dat će nam Bog”.

Uslijedile su pjesme "Ako kažeš da me ne voliš", "Nebo", "Ti si mene”,"Ja za ljubav neću moliti”, a uz Ninu je prvo zapjevala gošca koncerta Maya Sar, a potom i Vanna koja je sa Ninom izvela “Nek ti bude kao meni”.

Niti jedna nije do sada rasprodala Zetru - osim Nine Badrić!

Posebno oduševljenje izazvalo je pojavljivanje Mirze Šoljanina, koji je s Ninom izveo duet "Duše su se srele", te "Ne mogu ti reći šta je tuga". Mirza je Nini u ime svih Sarajlija poklonio buket cvijeća i poručio da je Sarajevo voli.
Bosansko hercegovački mediji koji su sinoć u velikom broju pratili koncert Nine Badrić na press koncerenciji koja je uslijedila poslije koncerta upoznali su Ninu sa činjenicom da niti jedna njezina glazbena kolegica do sada nije rasprodala dvoranu Zetra.To je do sinoć bila privilegija Nininih muških kolega glazbenika. Tako je Nina postala prva glazbenica sa ovih prostora koja je ispunila ovu olimpijsku dvoranu do poslijednjeg mjesta.

Nina je na kraju kazala da joj je večerašnji koncert trenutak kojeg će se uvijek sjećati, a energijom i emocijama kojima je oduševila sarajevsku publiku još jednom je pokazala da je istinska glazbena diva koju vole mnogobrojne generacije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene