Nezaboravni tulum

Ne propustite koncert Miroslava Ilića!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovoga petka, 13. lipnja iza 22 sata Club Roko ugostit će pjevača narodne glazbe.

Ovoga petka, 13. lipnja iza 22 sata Club Roko ugostit će pjevača narodne glazbe Miroslava Ilića koji će svojim hitovima „Nije život jedna žena“, „Polomit ću čaše od kristala“, „Ova noć“, „Još te nešto čini izuzetnom“… podići publiku na noge i napraviti atmosferu za pamćenje.

Pogledaj i ovo Severina Rijetke fotografije! Severina pokazala svoj zagrebački stan, pri uređivanju luksuzne nekretnine pazila je na svaki detalj, a rado i ugošćuje bliske osobe

Pjevač koji kaže kako bavljenje glazbom nije bio njegov san te kako je sasvim slučajno zalutao u tu profesiju prisjeća se svojih glazbenih početaka.

Ljubavne pjesme Miroslava ilića i Željka Samardžića obilježile drugi dan Rujanfesta

„Nedostaje mi to vrijeme, bilo je više emocija i romantike i u druženju, ali i u samoj glazbi. Puno više smo se družili, gradili prijateljstva i odnose. Svi smo mi profesionalci i radimo to za novac, ali pored toga su nam neke druge stvari bile važnije od glazbe“, rekao je jednom prilikom Ilić.

Svoju pjevačku karijeru Ilić je započeo 1972. godine singlom „Voleo sam devojku iz grada“. 1983. godine dolazi do izdavanja albuma „Pozdravi je, pozdravi“, koji je prodan u preko milijun primjeraka. Slijede veliki hitovi koji su evergreen narodne glazbe: „Tebi“ (1986.), „Balada o nama“ (1988.), „Lažu da vreme leči sve“ (1989.), „Naljutit ćeš me ti“ (1993.), „Amerika, Amerika“ (1993.), „Prošlost moja“ (1993.), „Božanstvena ženo“ (1996.), „Bili smo drugovi“ (1996.), „Lidija“ (1998.) i druge.

Kako uživo zvuče hitovi ovog pjevača narodne glazbe poslušajte ovoga petka u Clubu Roko uz besplatan ulaz.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene