Ne propustite

Miljenik žena najavljuje nezaboravan provod na Rujanfestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Budite dio ovog festivala!

Ivan Zak, glazbenik i miljenik ženske publike čije su pjesme 'Sve sam joj krao', 'Bolja od najbolje' i 'Tetovaža' koju je otpjevao u suradnji sa Nedom Ukraden zaludile čitavu Hrvatsku nastupa na ovogodišnjem izdanju Rujanfesta.

Pogledaj i ovo Ivan Zak Poznati su detalji Ivanu Zaku ljubomorni muž obožavateljice zaprijetio policijom, evo što ga je na to natjeralo: "Da se to odmah riješi!"

Zarazna glazba i stihovi koje potpisuje sam Ivan Zak su dobra pozivnica da posjetite Rujanfest 21. rujna, dok će se tamburaši Begini potrudit da svojom zaraznom glazbom rasplešu okupljene posjetitelje do jutra.

Fotografija koja je u svega nekoliko sati na Facebooku prikupila više od 5 tisuća lajkova!

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna.

Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene