Pravi zavodnici

Ljubavnici s novim hitom osvajaju Hrvatsku i otkrivaju poklon obožavateljicama za Dan žena!

Ljubavnici - 4 Ljubavnici - 4 PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubavnici - 4 Ljubavnici - 3 Ljubavnici - 6 Ljubavnici - 7 Ljubavnici - 5 Ljubavnici - 2 +0 Ljubavnici - 1 Galerija

Uoči Dana žena, Ljubavnici predstavljaju dvije nove pjesme koje će se već na prve taktove svidjeti svima.

''Nek oči govore'' novi je hit benda Ljubavnici koji je u samo tjedan dana radijskog emitiranja zasjeo na 12. mjesto HR top 40 liste kao najviši ulaz.

Pjesmu su objavili na Valentinovo kao poklon svim onim zaljubljenim parovima. Ova emotivna pjesma će na prvo slušanje osvojiti brojna srca, što i nije čudo jer iza nje stoji autorski dvojac Mario Regelja i Antonija Šola koji iza sebe ima brojne ljubavne pjesme koje su vrlo brzo postale i hitovi. Antoniju ovih dana možemo gledati i kao sudionicu nove sezone TV showa Tvoje lice zvuči poznato.

Ovo je drugi zaredom ulaz na top listu za grupu Ljubavnici, a prošli put je to bilo kada su hitom „Kupit ću ti cvijeće“ osvojili Hrvatsku i bili čak 13 tjedana na listi. Ujedno, ovo je njihov 17. ulaz među najemitiranije singlove od 2015. do danas. Dovoljno da zaključimo kako su Ljubavnici jedan od najpopularnijih zabavnih bendova u Hrvatskoj.

Ljubavnici ne staju i već za Dan žena, 8. ožujka najavljuju novu pjesmu. Obožavateljima nisu otkrili previše detalja osim stiha ''Vjeruj mi jedina, za tebe živjet ću''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene