''Uvijek mi je tako''

Lidija Bačić: ''Brza vožnja na sigurnoj cesti podiže mi adrenalin, a vođenje ljubavi me smiruje''

Lidija Bačić Lidija Bačić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 +19 Lidija Bačić Galerija

"Snimila sam dvije prave ljetne pjesme, da razdrmamo ovo lito", poručila je Lidija Bačić Lille uoči odlaska u Vodice, gdje će pjesme i izvesti na pozornici CMC festivala.

Pjevačica  Lidija Bačić bila je gošća u "Dalibor Petko Showu" te je premijerno otpjevala pjesmu ''Adrenalina'', ali i duet ''Ratata'' sa slovenskom pjevačicom Buryanom.

Pogledaj i ovo Dalibor Petko roditelji - 6 "Slatkići, sretno im" Dalibor Petko posebnom je fotografijom obilježio 55. godišnjicu braka svojih roditelja: "Kad svaka slika govori više od riječi!"

"Baš vjerujem u nju jer se i u njoj spojio stas i glas. Volim duete, posebno ženske. Premalo se žene spajaju, a ja to želim promijeniti", rekla je Lidija o svojoj kolegici, a ona je komplimente uzvratila.

''Oduvijek mi je bila uzor i diva. Kad smo prvi put nastupale zajedno, ohrabrila me je", poručila je pjevačica koju je javnost prije pjevanja upoznala kao Miss Earth, a u međuvremenu je završila Veterinarski fakultet.

Lidija je zaigrala izazov što joj podiže adrenalin.

"Skok padobranom sigurno, iako nisam sigurna da bih voljela probati", rekla je. Brza vožnja, ali na sigurnoj cesti, skokovi u vodu i odlazak na pozornicu našli su se na listi onoga što joj ozbiljno podiže adrenalin. Rekla je da je to i odlazak na dejt i vođenje ljubavi, ali se ipak predomislila.

''To me zapravo smiruje'', poručila je pjevačica, kojoj najviše ljubavi trenutačno uzima mali psić kojeg je nazvala Bacci. Poseban adrenalin osjeća i svaki put kad je zaustavi policija.

''Uvijek mi je tako. Osjećam se svaki put kao da sam počinila najveći zločin", otkrila je pjevačica, a priznala je i da je baš i ne privlače muškarci u uniformi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 +19 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Celebrity Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene