Miljenik iseljenika

Josip Ivančić ispunio srca Hrvata u Aachenu, a pravo iznenađenje dočekalo ga je iza pozornice!

Josip Ivančić Josip Ivančić PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Ivančić - 3 Josip Ivančić - 1 Josip Ivančić - 2 Josip Ivančić +0 Josip Ivančić Galerija

Josip Ivančić održao je koncert za hrvatske iseljenike u Aachenu koji su mu pripremili lijepo iznenađenje.

Više od 500 posjetitelja iz cijele pokrajine slilo se na koncert Josipa Ivančića koji je trajao dulje od dva sata. No, i to je bilo premalo za publiku koja je na nogama s njim uglas pjevala svaku pjesmu - od njegovog najvećeg hita "Na kamenu rođen" do najljepših pjesama iz svih regija Hrvatske.

Pogledaj i ovo Josip i Jelena Ivančić ''Ona živi povučenije...'' Zaljubili su se u showu ''Farma'', a i poslije 12 godina ludo se vole: ''Drugi mogu pričati što hoće''

"Prvi sam put došao u Aachen i prvi sam se put ondje družio se s našim iseljenicima. Uvijek mi je srce puno nakon svakog koncerta u Hrvatskoj i inozemstvu, ali ta večer bila je doista posebna, ostavili su me bez teksta", izjavio je Josip Ivančić koji je u gradu u njemačkoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija ispunio još jednu europsku koncertnu dvoranu u nizu.

No pravo iznenađenje Ivančić je doživio tek nakon bisa, kad je ušao u garderobu. Ondje ga je dočekao poseban znak pažnje hrvatske zajednice u Njemačkoj - darovali su mu tortu s notama i porukom "Josip, naš miljenik". Doista, miljenik hrvatskih iseljenika još je jednom potvrdio da pjesma i emocija koju prenosi na svakoj svojoj svirci dopire do srca njegove publike i da je ispravno postupio što se vratio glazbi koja toliko ispunjava njega, ali i brojne obožavatelje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji, u kojima žive tisuće Hrvata.

Budući da nije stigao prije koncerta razgledati grad i njegove brojne znamenitosti, iskoristio je sljedeće jutro da istraži to kulturno i turističko središte. Posebno ga se dojmila čuvena Aachenska katedrala, često nazivana i Carska katedrala, u kojoj se tijekom šest stoljeća okrunilo 30 njemačkih kraljeva i kraljica. To je najstarija katedrala u sjevernoj Europi, koja se nalazi na UNESCO-ovu popisu mjesta svjetske baštine.

Ondje je Josip zapalio svijeću da zahvali za sve dobro što mu se događa u životu, a potom se uputio natrag prema Splitu obitelji i svojim obavezama. Oduševljen prvim posjetom gradu na njemačko-belgijsko-nizozemskoj tromeđi te ljubavlju novih obožavatelja Josip je obećao da će se vratiti prvom prilikom, a do tad ovaj najpoželjniji gost na vjenčanjima i glazbenik koji redovito održava koncerte u svim središtima hrvatske dijaspore ulazi u studio stvarati nove autorske hitove za obožavatelje glazbe koju izvodi ovaj najpopularniji zavičajni zabavni pjevač.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak Vanna i Andrija Vrdoljak - 4 Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Vanna i Andrija Vrdoljak - 3 +10 Vanna i Andrija Vrdoljak - 1 Celebrity Vanna rijetkom fotografijom sa suprugom obilježila 25. godišnjicu braka, a pogledajte kako su izgledali na svojem vjenčanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene