hit za hitom

Ovo zvuči svjetski! Suprug naše pjevačice osvaja seksi fotkama, ali i glazbom

Joshua Macks, Žanamari (FOTO: Instagram) Joshua Macks, Žanamari (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Joshua Macks (FOTO: PR) Joshua Macks (FOTO: Instagram) Joshua Macks, Žanamari (FOTO: Instagram) +0 Joshua Macks, Žanamari (FOTO: Instagram) Galerija

Joshua Macks sprema se pokoriti inozemno tržište. Suprug Žanamari Perčić za sada je na dobrom putu da u tome i uspije.

Nakon uspješnog dueta 'Pina Colada' sa Žanamari, koji je prešao milijun YouTube pogleda, te aktualnog singla 'Licemjeri', Joshua Macks upravo je objavio i solo pjesmu 'Sweet Emotion'.

Pogledaj i ovo showbuzz Premijera spota Žanamari u suzama? Zbog ''Licemjera'' je razmazala svu šminku

"Imam zaista dovoljno snimljenih pjesama za čitav jedan inozemni album, ali ih izbacujem polako. Previše produciram za druge umjetnike, pa onda ne stignem samog sebe isproducirati" , kaže kroz smijeh Joshua, koji potpisuje tekst i glazbu za pjesmu Sweet Emotion, a za produkciju su odgovorni Def Starz i Gold's House, s kojima Joshua priprema još singlova. "S dečkima radim na materijalu još od prošle jeseni, sve pjesme su na engleskom, a zanima nas strano tržište i kvalitetna produkcija u stilu koji nas fura, kaže Joshua Macks. 

Joshua za druge izvođače producira pod producentskim imenom ReDust, a svoju produkciju plasira na YouTube kanal reDust gdje možete čuti i kupiti pjesme i beatove. "Strano glazbeno tržište funkcionira tako da čak i veliki izvođači traže inspiraciju na YouTubeu i sve češće kupuju pjesme na taj način od manje poznatih ali talentiranih i svježih producenata. To mi je tržište jako zanimljivo i posao ide odlično. Bez obzira na to što sam u studijskom poslu do grla, nakon reakcija na moj prvi solo singl 'Demons' obećao sam svojim followerima da će biti još pjesama, tako da 'Joshua Macks strikes again' sa slađahnim emocijama", kroz smijeh zaključuje Joshua.

Joshua Macks (FOTO: PR) Joshua Macks (FOTO: PR)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene