Pogledajte kako je bilo

Kad se udruže seksi Učiteljice i Jasmin Stavros - 'Nema natrag'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncertna jesen u metropoli započela je na najbolji mogući način, a Green Gold Club u velikom stilu nastavlja s odličnim koncertima i ponosno nosi epitet 'in mjesta u gradu'.

Za odličan provod i nezaboravan početak vikenda ovog puta bio je zaslužan i službeno okrunjeni kralj radijskog etera Jasmin Stavros.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros "Nek' nitko ne diše…" Pogledajte dirljivu poruku koja je osvanula na grobu Jasmina Stavrosa uoči posebno tužnog dana

Zbog atraktivnih Učiteljica svi bi se vratili u školske klupe!

Miljenik publike nije ni približno bio umoran, a koncertni spektakl začinio je hitovima 'Ljubomorni ljudi', 'Opala', 'Južnije, manje tužnije', 'Ona me ostavlja' i drugima koje je zajedno sa svojim omiljenim pjevačem pjevala brojna publika. Ipak, ovo nije bio još jedan običan koncert.

Na pozornici zagrebačkog kluba pojavile su se seksipilne i atraktivne Učiteljice koje su zajedno sa Stavrosom otpjevale zajednički hit 'Nema natrag' koji je doslovno pomeo radijski eter. Publika je s velikom euforijom dočekala nastup Učiteljica, koje su istaknule kako je velika čast zapjevati s tako velikom zvijezdom na posebnom mjestu kao što je Green Gold Club.

Do ranih jutarnjih sati uživalo se u koncertnom spektaklu koji je pripremio Jasmin Stavros, te još jednom pokazao zašto su njegove pjesme neizostavan dio zabava, a koncerti jedni od najposjećenijih.

Atmosferu s koncerta pogledajte u fotogaleriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene