Prava čarolija

Glazbenik svjetskog kalibra: J.R. August predstavlja live spot za pjesmu "Distort Reality"

J.R. August J.R. August PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju J.R. August J.R. August J.R. August (Foto: PR) +0 J.R. August (Foto: PR) Galerija

J.R. August publiku je osvojio svojim neprikosnovenim talentom, a prvijenac Dangerous Waters dobio je mahom sjajne kritike.

J.R. August glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, 15. veljače nastupio je u rasprodanom Hrvatskom glazbenom zavodu – bilo je to veličanstveno koncertno iskustvo. Dupkom ispunjeni Hrvatski glazbeni zavod J.R. August uveo je u svoj mistični svijet gdje se isprepliću gospel, blues, boogie, doo-wop i a cappella, a sve podcrtano njegovim prepoznatljivim falsetom.

Pogledaj i ovo J.R. August "Dealing With The Pain" Naš nagrađivani glazbenik ima novi singl - Najpoznatija priča ispričana kroz prizmu 2022. godine

Snimka ovog fantastičnog koncerta na Blu-rayu i dvostrukom CD-u bit će objavljena u petak, 4. rujna. Kao najava prvog J.R.-ovog live albuma objavljen je spot za pjesmu "Distort Reality” s kojom je bio otvoren koncert. Kad pogledate i čujete J.R.-a shvatit ćete da se radi o nečem izvanrednom, zavest će vas svojom pjesmom nakon čega ćete ga se teško riješiti. 

J.R. August publiku je osvojio svojim neprikosnovenim talentom, a prvijenac Dangerous Waters dobio je mahom sjajne kritike, od objave se nalazi na listi najprodavanijih izdanja te je objavljen i kao bogato opremljeno dvostruko LP izdanje. Osim prvijenca, i kolekcija EP-jeva "Murky Waters” ugledala je svjetlo dana.

U ovo vrijeme smanjenih koncertnih aktivnosti prepustite se glazbenoj čaroliji J.R. Augusta i othrvajte se distorziranoj realnosti koja nas trenutno okružuje.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Instagram) +0 Halle Berry (Foto: Instagram) Celebrity Objavila fotku u toplesu: Uspješno prkosi svojim 50-ima i ne prestaje se hvaliti provokativnim izdanjima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene