Prati ju 6,5 milijuna ljudi

Objavila fotku u toplesu: Uspješno prkosi svojim 50-ima i ne prestaje se hvaliti provokativnim izdanjima

Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Instagram) +0 Halle Berry (Foto: Instagram) Galerija

Halle Berry pozirala je u toplesu pa podijelila fotografiju sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Halle Berry jedna je od onih glumica koje za svoje godine izgledaju poprilično mlađe nego što to jesu, a najbolji dokaz da uspješno prkosi godinama je njezin profil na Instagramu, gdje ju prati 6,5 milijuna ljudi i gdje često objavljuje provokativne fotografije.

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Kakav par! Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

Tako je 54-godišnja zvijezda među posljednjima objavila onu na kojoj pozira u toplesu, odjevena samo u bijele hlače, dok je grudi prekrila rukama.

"Ljubav prema sebi nikada nije sebična", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

"Tako si predivna", "Izgledaš kao da bi ti dobro došao zagrljaj", "Jednostavno te volim", "Diva", "Oduzimaš dah", "Moja najdraža", "Predivna žena", "Ti si ikona", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Glumica koja je nedavno proslavila rođendan vrijeme u izolaciji koristila je održavanju kondicije i pripremala se za svoj redateljski debi filma "Bruised", koji će biti prikazan sljedeći mjesec na Filmskom festivalu u Torontu. A čini se kako je pronašla vremena i za novu ljubav jer je već nekoliko puta objavila fotografiju s misterioznim muškarcem čiji identitet zasad nije otkrila, iako je govorila da je odustala od ljubavi.

Halle se 2016. godine razvela od glumca Oliviera Martineza, s kojim ima 6-godišnjeg sina Macea, a kako proces još službeno nije završen, glumica se odlučila sama zastupati pred sudom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene