Napisala i tekst

KAKO SVE STIGNE? Mentorica Ivana Husar Mlinac ima savršen novi singl

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Husar Mlinac vlasnica je jednog od najboljih vokala u Hrvatskoj. Mentorica u showu Tvoje lice zvuči poznato stigla je snimiti i sjajnu, novu pjesmu s kolegom Sašom Markovskim.

Što ako nekoga voliš toliko jako da si spreman ga pustiti da ode? Pustiti da ode i da bude sretan?!? Što ako nekoga voliš, a znaš da taj netko drugi ne gaji iste osjećaje prema tebi? Možete li pustili tu osobu da nađe svoju ljubav i da bude sretna? Možete li bili dovoljno sretni za njega ili nju? Što je istinska ljubav?

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

To su pitanja koja u svojoj novoj pjesmi "Kad nađeš put" postavljaju Saša Markovski i Ivana Husar Mlinac. Nakon osam godina od zadnjeg izdanja Markovski se vraća na glazbenu scenu sa novim singlom na kojem surađuje sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Ivanom Husar Mlinac koja je, osim za vokalnu izvedbu pjesme, i tekstopisac pjesme Kad nađeš put.

Markovski (inače i dugogodišnji član grupe Urban & 4), koji je 2008 godine izdao izuzetno zapažen album elektronske glazbe "Diskonekted", vraća se sa novim izdanjem.

"Novi materijal će biti koncipiran na način da ću imati goste vokalne interprete. To su sve umjetnici sa kojima sam oduvijek želio raditi i koji mojim pjesmama mogu udahnuti onaj zadnji i najvažniji dah - dah života. Ne mogu pobjeći od mojeg matičnog glazbenog izričaja a to je pop elektronika, jedina je razlika od starih materijala ta da će većina novih pjesama imati vokalnu interpretaciju. U skladbi "Kad nađeš put", Ivana Husar Mlinac je svojom virtuoznim izvedbom pjesmi dala svu potrebu tugu, sreću realnost, a kroz svoj tekst satkala puno pitanja koja se postavljaju u svakoj ljubavnoj vezi. Kako i doliči pravoj pjevačkoj divi, Ivana si je u svojoj vokalnoj izvedbi da tako kažemo dala oduška i svojom je emocijom kao i glasovnim mogućnostima pjesmu ispunila energijom", rekao je Markovski o svom novom materijalu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene