Jako vruće

Koja je bolja? Nives pokazala neviđeni dekolte, a nova djevojka Ivana Hercega stigla u čednom izdanju

Nives Celzijus (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Nives Celzijus (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Herceg, Nina Donelli (FOTO: Mario Draušnik) Mladen Grdović, Nina Donelli, Jasmin Stavros, Nives Celzijus, Zlatko Pejaković (FOTO: Mario Draušnik) Nives Celzijus (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Nives Celzijus (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Galerija

Ni olujno nevrijeme, ni grmljavina i obilni pljuskovi nisu mogli zaustaviti domaće kraljeve zabave da naprave najluđu feštu u Vodicama kojom je obilježen početak jubilarnog 10. CMC festivala.

Nives Celzijus, Mladen Grdović, Jasmin Stavros, Nina Donelli i Zlatko Pejaković pobrinuli su se kako bi 50-tak novinara iz cijele regije te nekoliko stotina ljudi koji su se spontano okupili na rivi privučeni njihovom glazbom, doista uživalo u neformalnoj zabavi s njima - omiljenim zvijezdama domaće estrade koji već tradicionalno svake godine na ovom festivalu priređuju gala večeru i najbolji dernek do jutra.

Pogledaj i ovo Duško Lokin i Jasmin Stavros "Otišao je veliki čovjek" Neutješni Duško Lokin oglasio se nakon gubitka velikog prijatelja Stavrosa, Pejaković od šoka ne može govoriti

Nives Celzijus (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Nives Celzijus (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Zabavu je otvorio Mladen Grdović svojim dalmatinskim evergrinima, a nakon njega je nastavio Zlatko Pejaković. Pjevači su se na oduševljenje publike cijelu večer izmjenjivali za mikrofonom. Ljubimica nacije Nives Celzijus hipnotički je privlačila pažnju svih muškaraca,ali i žena najhrabrijim dekolteom ikad viđenim na našoj estradi. Ponesena veselom atmosferom zapjevala je i sa legendarnim Zlatkom Pejakovićem pokazavši zašto je zadnjih godina toliko popularna. A dok je Pejaković lijepoj Nives upućivao neskrivene komplimente s pozornice, dobacivao mu je njegov prijatelj Mladen Grdović: "Džaba ti komplimenti, ja ću prvi snimiti s Nives duet jer ako smo nas trojica 'tri mušketira', Nives mora biti naša princeza".

Mladen Grdović, Nina Donelli, Jasmin Stavros, Nives Celzijus, Zlatko Pejaković (FOTO: Mario Draušnik) Mladen Grdović, Nina Donelli, Jasmin Stavros, Nives Celzijus, Zlatko Pejaković (FOTO: Mario Draušnik)

Mlada slovenska zvijezda Nina Donelli osjetila je ljubomorne poglede mnogih žena jer se na ovoj gala večeri za novinare i uzvanike pojavila u pratnji svog dečka, hrvatskog glumca Ivana Hercega koji joj je vatreno pljeskao kad je zapjevala s kolegom Jasminom Stavrosom. A popularni Staki s punim pravom nosi titulu "kralja zabave" jer je nastupao posljednji i to s razlogom. Ponesen dobrom atmosferom pjevao je do dugo u noć; ne želeći se spustiti s bine.

Ivan Herceg, Nina Donelli (FOTO: Mario Draušnik) Ivan Herceg, Nina Donelli (FOTO: Mario Draušnik)

''Uvijek novinari nama poklanjaju pažnju i trude se oko nas. Ovo je idealna prilika da se mi posvetimo svim našim prijateljima iz medija i učinimo im ovu noć nezaboravnom'', kazao je Stavros.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene