Veliki koncert

Halid Bešlić i njegova 'Romanija' 21.03.2014. u zagrebačkoj Areni!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Aktualni Halidov album 'Romanija' u izdanju diskografske Hit Records u kratko vrijeme protresao je cijelu regiju, te postigao veliki uspjeh među najvećim poklonicima zvuka Halida Bešlića, ali i onih koji su to tek postali.

'Romanija' je s velikim nestrpljenjem dočekana u cijeloj regiji, te postala izdanje koje je dobilo epitet krune karijere Halida Bešlića. Nove pjesme ostavile su sve bez daha, posebno hitovi 'Lavanda' i 'Sviće zora', a Halid je još jednom pokazao zašto je toliko godina pri samome vrhu glazbenih zvijezda cijele regije!

Pogledaj i ovo Dragana Mirković ''obećajem vrhunsku zabavu!'' Dragana Mirković najavila i drugi koncert u Areni Zagreb: ''Napravit ćemo spektakl za pamćenje dvije večeri zaredom!''

Halid Bešlić uskoro u Čakovcu: 'Jedva čekam da dođem i da zajedno provedemo noć'

Ljubitelji bogatog glazbenog opusa velike regionalne zvijezde Halida Bešlića ponovno su došli na svoje. 21.03.2014. Halid će održati spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni, a na pozornici će mu se pridružiti brojni prijatelji koji za sada ostaju iznenađenje. Kako sam Halid kaže u Zagrebu ima vjernu publiku, te ističe kako između njega i zagrebačke publike postoji neka posebna veza. Ovaj koncert nastavak je jedne lijepe priče, naime Halid je prije nekoliko godina Arenu napunio dva puta i to dva dana za redom, te ističe kako nije mala stvar ponovno nastupati u tako velikoj i prelijepoj dvorani.

Poznavajući Halida u pripremi je koncert za pamćenje, a publika će moći uživati u najvećim hitovima iz dugogodišnje Halidove karijere, među kojima svakako treba istaknuti 'Prvi poljubac', 'Miljacka', 'Čardak', 'Ljiljani', 'U meni jesen je', 'Malo je, malo dana', 'Iznad Tešnja', ali i onim novijim pjesmama sa aktualnog albuma 'Romanija'.

Svoju ulaznicu za koncert o kojem se već sada priča, Halid i prijatelji u zagrebačkoj Areni, 21.03.2014., potražite putem sustava Eventim, a novi album 'Romanija' u izdanju Hit Recordsa potražite u CD shopu iHit, Radnička cesta 52, svim prodavaonicama dm-a, te svim boljim prodavaonicama nosača zvuka!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene