uskoro!

Grupa Boss napravila obradu pjesme 'Djeca ljubavi' i snimila video spot

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljeto je pred vratima, a grupa Boss ne miruje. Sa svojim mentorom Rajkom Dujmićem dečki rade na albumu prvijencu i novim pjesmama, ipak ovoga puta grupa Boss pokazala je svoju humanu stranu.

Zajedno sa svojim prijateljima, grupa Boss pokrenula je projekt za koji su sigurni da će doprijeti do srca mnogih. Naime, snimala se pjesma posvećena svoj djeci u Lijepoj našoj koja boluju od cerebralne paralize.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi hit Grupa BOSS snimila video spot!

POGLEDAJTE koja je to mala koja je zaludila grupu Boss!

Do ove plemenite ideje, došao je prijatelj članova grupe Boss, Jure Čović, koji i sam hrabro na svojim leđima kroz život nosi svog sina Tonija, koji boluje upravo od spomenute cerebralne paralize. Rajko Dujmić s oduševljenjem je prihvatio tu ideju, te poklonio svoj bezvremenski hit 'Djeca ljubavi'.

Snimljen je i video spot u kojem su glavni glumci Jure i Toni, otac i sin, koji su svoj život stavili pred kamere i podijelili sa publikom, koji će ih prihvatiti kao ravnopravan dio svijeta, svih nas, nas djece ljubavi.
Video spot je sniman na prekrasnom Jadranu, a sve pod redateljskom palicom Augustina Tina Bilandžića, dok scenarij potpisuje Toni Volarić.

'Svatko od nas je u ovoj priči pronašao svoj životni križ darovan od Gospodina, te smo zato ovaj projekt poklonili našim prijateljima, braći i sinovima. Oni od nas ne traže ništa puno. Žele samo jednu stvar, naš pogled pun ponosa, poštovanja, osmijeh, ruku i podršku.
Čovječe, okreni se…na pravu stranu!'
, rekli su dečki iz grupe Boss

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene