Oliver i Gibonni

Novi album s humanitarnom svrhom: 'Zadovoljni smo poslom kojeg smo napravili'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Deset kuna od prodanog albuma Gibonni će donirati SOS Dječjem selu Lekenik.

Novi album 'Familija' koji je nastao u suradnji s Oliverom Dragojevićem, Gibonni je predstavio u petak na Zagrebačkom velesajmu. Iza svega stoji humanitarna akcija, a Gibonni je u suradnji s Inom najavio početak prodaje na maloprodajnim mjestima te tvrtke. Prodaja će biti humanitarnog karaktera budući da po 10 kuna od svakog kupljenog albuma ide kao donacija SOS Dječjem selu Hrvatska.

Pogledaj i ovo Zlatan Stipišić Gibonni Svima je slomila srce Priča kao iz filma: Gibonni napisao pjesmu konobarici kako bi je spriječio u njenom naumu, a evo i kako je ona reagirala!

'Ovo je odlična inicijativa, zahvaljujemo Gibonniju, zahvaljujemo INI i ovoj inicijativi i podršci koju nam pružaju. Surađujemo od 2011. godine, a prije tri godine Gibonni je imao sličnu akciju za nas i stvarno mu od srca hvala', rekla je Marinka Šenjug voditeljica Fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Deset kuna od prodanog albuma Gibonni ce donirati u SOS Dječje selo Lekenik.

 

'Jednom prilikom, prije četiri godine, moj prijatelj Darko koji je zaposlenik Ine, predložio mi je da posjetimo SOS Dječje selo Lekenik. Iskreno sam bio oduševljen brigom i svime što je njegova tvrtka ugradila u živote najpotrebitijih. Uključio sam se u tu plemenitu priču i radujem se što ona traje i dan danas. Oliver je prigrlio ovu ideju u prvoj sekundi! Čast nam je da možemo dati doprinos na svoj način, onim najboljim što možemo dati od sebe, plodovima svoje glazbe', rekao je Gibonni.

'Ovo je super akcija, akcija u kojoj se osjećam dobro. Znam gdje ide novac i kome ide, to je jedna od onih stvari na koje ti ostane lijepa uspomena. Vidio sam tu djecu, gledao ih u oči i znam koliko im pomoć znači', dodao je Gibo koji se družio sa štićenicima SOS Dječjeg sela Lekenik te im podijelio i potpisao novi CD, fotografirao se s njima i dijelio autograme svima koji su došli i podržali ovu akciju.

Iako je album tek izašao, Gibonni se nada da će se svidjeti publici.

'Oliver i ja smo zadovoljni poslom kojeg smo napravili i to mi je jako važno, ali gdje to vodi pojma nemam. Nadam se da će vam se svidjeti ', dodao je za kraj.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene