Ponosna na njega!

Domenica snimila spot za pjesmu ''Nema te svit'', koji je za nju najposebniji dosad

Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica (Foto: Luka Sepčić) Luka Sep?i? 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica (Foto: Luka Sepčić) Domenica (Foto: Luka Sepčić) +0 Domenica (Foto: Luka Sepčić) Galerija

''Nema te svit'' Domenicin je osmi singl te predstavlja svojevrsni odmak od njezina dosadašnjeg glazbenog izričaja.

Nakon što je nastupom na Splitskom festivalu s pjesmom ''Nema te svit'' proslavila prve dvije godine itekako uspješne karijere, mlada i talentirana Domenica danas u podne objavila je i spot za istoimenu pjesmu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Domenica - 1 velika motivacija Događaj koji Domenica planira za osam godina privlači sve više pažnje: ''Dala sam si jedan cilj do kojeg želim doći''

''Snimila sam spot u svojoj rodnoj Veloj Luci, na što sam jako ponosna i upravo zbog toga je ovo za mene najposebniji spot. Zahvaljujem Vjekoslavi Huljić na tekstu koji je toliko životan da je odmah na prvu izazvao buru emocija u meni, naježila sam se već prilikom prvog čitanja stihova… Naravno, Tonći je glazbom dao onaj svoj prepoznatljivi mediteranski štih, koji je sjajno ekranizirao produkcijski dvojac 'Sestrice''', izjavila je Domenica.

''Nema te svit'' Domenicin je osmi singl te predstavlja svojevrsni odmak od njezina dosadašnjeg glazbenog izričaja. Ova ponešto ozbiljnija pjesma nesumnjivo će se sjajno uklopiti u njezin repertoar, kojim će i ovo ljeto dodatno zagrijavati temperaturu i atmosferu koncertima diljem cijele obale.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene