Specifični vokal

Zaljubio se svirajući djevojkama pod prozorom, a sada premijerno predstavlja svoj singl prvijenac "Čuvar tvoga sna"!

Dino Martinović Dino Martinović Šime Barešić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Martinović +0 Dino Martinović Galerija

Dino Martinović u glazbu se zaljubio svirajući djevojkama pod prozorom, a sada premijerno predstavlja svoj singl prvijenac "Čuvar tvoga sna".

Iako je cijeli život okružen glazbom, Dino Martinović nije ni sanjao da će jednoga dana započeti svoju samostalnu karijeru.

Pjevač specifičnog vokala, završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu i po završetku fakulteta vratio se u svoj rodni Zadar gdje uspješno spaja svoje zanimanje s glazbom.

Međutim, iako je obrazovanje bilo usmjereno na ekonomiju, stjecajem okolnosti nekoliko se puta našao u društvu glazbenih stručnjaka koji su bili uvjereni kako Dino ima glazbeno obrazovanje.

"Za vrijeme studiranja imao sam nekoliko nastupa tada u Zagrebu. Sviram nešto sitno gitaru i učim svirati klavir. Kao dečko otkrio sam pjevanje ljetujući na otoku te smo uz gitaru pjevali curama nekad i "ispod prozora" kako za sebe tako i za prijatelje", kroz šalu je rekao što je prevagnulo da se i profesionalno okuša u glazbenom svijetu.

Glazbu autorski potpisuje Marin Seko, a tekst Gordana Seko i Niko Mamut.

"Pjesma je balada koja govori o ljubavi dvoje ljudi i njihovim usponima i padovima i borbi jedno za drugo, a sve je predivno, baš onako toplo pretočeno i u spot koji je sniman na Pagu, a u kojem mi je glumački dio olakšala glumica Martina Ivanković koja iza sebe ima više od 15 godina plesnog iskustva, a koja je plesala i u mjuziklima 'Mamma Mia' i 'Crna kuća'", rekao je Dino te dodao kako je za spot zadužen redatelj i snimatelj Igor Ivanović.

Pjesma "Čuvar tvoga sna" je lijepa balada kojom Dino započinje put svoje glazbene karijere.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Filip Miletić Severina Severina - 3 Severina +17 Severina - 1 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene