Snažna balada

Nakon sjajnog nastupa na Dori Damir Kedžo ima novi singl: "S kućnog tuluma vratio sam se s novom pjesmom na srcu i u rukama"

Damir Kedžo - 1 Damir Kedžo - 1 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Kedžo - 2 +0 Damir Kedžo - 1 Galerija

Damir Kedžo objavio je novi singl "Zbog tvojih pogleda" koji napokon izlazi na svjetlo dana.

Nakon sjajnog nastupa na ovogodišnjoj Dori, Damir Kedžo objavljuje novi singl "Zbog tvojih pogleda". Glazbu i tekst potpisuje Matija Cvek, a sve aranžmanom i produkcijski zaokružuje talentiratni glazbeni producent Hrvoje Domazet. Za atmosferičnost i emotivnu paletu boja glazbenog spota zaslužan je redatelj Paolo Gentilini.

"Pjesma je u mojim rukama već nekih godinu dana i do mene je došla sasvim spontano, u opuštenoj kućnoj atmosferi. Matija mi je pustio pjesmu koja me je istog trena osvojila. Bila je to prava ljubav na prvo slušanje! Uslijedila je njegova logična rečenica 'Onda ju uzmi i pjevaj!', i ostalo je povijest. Tako sam se sa kućnog tuluma vratio sa novom pjesmom na srcu i u rukama", ispričao je Damir simpatičnu priču oko pjesme. Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Do sada smo navikli na uvjerljive interpretacije i vrhunske nastupe koje nam je popularni pjevač kroz godine rada pokazao. Kod Damira postoji energija koja temeljito, i svaki puta iznova, dokazuje da on živi glazbu, a njegove pjesme žive kroz publiku koja ih uvijek nanovo prihvaća.

"Izuzetno mi je drago da pjesma 'Zbog tvojih pogleda' napokon dolazi na svjetlo dana i odlazi prema mojoj publici. Nadam se da će ju ljudi zavoljeti baš kao i ja, na prvu. Veliko hvala Cveku na prekrasnoj suradnji", završio je Kedžo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene