Ogroman uspjeh

Colonia osvaja svijet! Kina, Rusija, Češka... Svi slušaju ovu hrvatsku pjesmu

Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) +0 Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) Galerija

"Zadnja suza", novi singl grupe Colonia već je osvojila hrvatske slušatelje, a popularnost joj raste i na mnogim inozemnim tržištima, pa čak i u dalekoj Kini.

Kineski portal Yinyuietai objavio je spot Colonije “Zadnja suza” i u samo nekoliko sati emitiranja, pjesma je ostvarila nekoliko tisuća pregleda. Nakon ogromnog uspjeha Borisa Đurđevića u Japanu 2001. godine kad je japanski boy band Kinki Kids obradio pjesmu koju je skladao za grupu COLONIA pod nazivom "Deja vu", zvuk Colonije ponovno osvaja azijsko tržište. Kina, kao najmnogoljudnija zemlja svijeta, sigurno je zanimljivo tržište, ali i potvrda da Colonia radi odlične stvari te da novim pjesmama stvara bazu svojih obožavatelja diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Ivana Lovrić čestitke samo pristižu! Pjevačica grupe Colonia podijelila je sretnu vijest, ali najvažniji detalj ipak je odlučila sačuvati za sebe!

“Laskaju ovakve stvari, jer su potvrda da se rad i odricanje uvijek isplate. Sretan sam što smo uz ovo naše “balkansko” tržište probili granice i što je “Zadnja suza” došla i do stranih slušatelja koji prate svjetske trendove i znaju prepoznati kvalitetu. Vjerujem da je ovo samo početak nekih novih poslovnih suradnji i da će Colonia svakom novom pjesmom potvrđivati svoju kvalitetu i vrijednost.”, rekao je Boris Đurđević, najavivši još puno noviteta vezanih uz nastupe grupe, ali i novi album koji izlazi uskoro.

Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) Colonia osvaja svijet (FOTO: PR)

Rastu popularnosti Colonije sigurno je pridonijela i prekrasna Ivana Lovrić, koja svakom novom pjesmom gradi svoje mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni, a svojim odličnim glasovnim mogućnostima osvaja slušatelje, pokazalo se, diljem svijeta. “Zbog ovakvih stvari i trenutaka sam se i odlučila baviti glazbom, a ovo je samo potvrda da Boris svakog trenutka zna što radi, a ja sam ponosna što sam svojom izvedbom dio ove prekrasne priče. Sigurna sam da je ovo samo početak i da je pred nama još puno uspješnih, lijepih i slušanih pjesama”, rekla je Ivana Lovrić.

Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) Colonia osvaja svijet (FOTO: PR)

I mnogi drugi inozemni glazbeni portali poput onih iz Rusije, Češke, Poljske, Francuske, Belgije prenijeli su spot za ovu prekrasnu baladu.

Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) Colonia osvaja svijet (FOTO: PR)

Podsjetimo, veliki uspjeh na stranom tržištu svojevremeno je imala i grupa Karma.

Colonia osvaja svijet (FOTO: PR) Colonia osvaja svijet (FOTO: PR)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene