Novogodišnja noć

Nova godina u Clubu Roko - švedski stol, tombola i piće dobrodošlice!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ako još niste odlučili gdje provesti najluđu noć u godini, ispratiti staru i dočekati Novu, tu je Club Roko koji vam nudi bogat program.

Nakon desetljeća uspješnog rada, kultno mjesto za izlazak mnogih Zagrepčana i njihovih gostiju čini sve kako bi želje svojih posjetitelja ispunio do najsitnijih detalja.

Pogledaj i ovo Let 3 na dočeku u Zagrebu Najluđa noć Pogledajte atmosferu s dočeka u Zagrebu, Let 3 priredio spektakl, a pridružile su im se i naše legendarne pjevačice!

Hemingway vas časti s 10 konzumacija za doček Nove godine!

Vrhunska zabava iz tjedna u tjedan nastavit će se i u silvestarskoj noći. Uz prekrasan blagdanski ambijent te vrhunsku uslugu osoblja Cluba Roko, za odličnu atmosferu u novogodišnjoj noći pobrinut će se Antonio Zadro. Uz domaću i stranu glazbu koja će Vas držati budnima do ranih jutarnjih sati prvoga dana 2014., Club Roko pripremio je piće dobrodošlice i bogat catering za sve svoje goste.

Program dočeka nove 2014. počinje u 21 sat. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna i uključuje: bogat švedski stol, piće dobrodošlice i sudjelovanje u bogatoj tomboli.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene