pogledajte

Britanski DJ Mosca zajedno sa šest hrvatskih DJ-a zapalio Boogaloo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebački klub Boogaloo ugostio svjetski poznatog DJ-a i producenta Moscu, kao i još šest hrvatskih DJ-a.

Mosci je ovo bio drugi posjet Zagrebu, no ovog je puta nastupio za Mixmag Adria, koji je ovim partyem na dva floora proslavio svoj ulazak na regionalnu scenu. MixmagAdria noć na main techno flooru otvorio je Pete Dux, zagrebački DJ, producent i osnivač UES-a koji je zagrijao podij, nakon kojeg je za pult stupio Funk Guru, osnivač CFSN-a koji je počeo svirati još kada je imao samo 15 godina te organizator uspješnih klupskih evenata, poput Illectricty Festivala, Illectric Funka i drugih.

Pogledaj i ovo Tash Sultana 19. srpnja 2023. Kantautorica Tash Sultana na open-air koncertu u Zagrebu

Natali Dizdar 8. svibnju zatvara sezonu velikih koncerata u klubu Sax!

Njegovi setovi, kao što je i pokazao u Boogaloo-u, sadrže kompletan spektar elektronske glazbe, osobito Shedov new wave techno i elektro zvukove poput Boddika, pa sve do minimalističkih beatova i onih frenzičnih kakve koristi DJ Rashad. Oko 2 i 30 konačno je nastupio i Tom Reid, odnosno Mosca koji je u intervjuu koji je predhodio Mixmag Adria partyu istaknuo kako se u Hrvatskoj uvijek kada je bio dobro proveo, no rekao je i kako je ovim nastupom htio podržati glazbeni diverzitet na hrvatskoj klupskoj sceni, kojeg po njegovom mišljenju nedostaje.

Dugogodišnja zvijezda britanske i uopće globalne klupske scene koji je ujedno i bass/house/techno/garage/hip-hop producent iznenađuje publiku još od ‘Square One’ EP-a, izdanja iz 2010., svojim raznožanrovskim klupskim hitovima poput Tilt Shifta, Nike, Done me wrong, Bax. DJ Bronski otvorio je party na malom floru u deep house stilu, nakon kojeg su ploče zavrtjeli dj Pytzek te kao šećer na kraju dj Tvrtko. Veliki MixmagAdria party na velikom je flooru zatvorio Mimi koji je predstavljao Ekstrakt.
Ovaj party je, kako kažu iz MixmagAdrie, samo početak onoga što nam pripremaju, kako na hrvatskoj, tako i na regionalnoj klupskoj sceni.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene