iznenađenje za publiku

Boris Rogoznica pokazao dio sebe u glazbenoj priči bez cenzure, novom singlu 'Vjetar'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne čudi da se Boris i ovoga puta odvažio staviti pečat na glazbu i tekst nove skladbe 'Vjetar', dok produkciju i aranžman potpisuje Jonas Gladnikoff.

Jedan od onih glazbenika koji se nije bojao pokazati najiskrenije emocije u svojim pjesmama je sigurno Boris Rogoznica. Ovoga puta pokazao je dio sebe u glazbenoj priči bez cenzure, novom singlu 'Vjetar'.

Pogledaj i ovo Boris Rogoznica svakako je zanimljivo! Boris Rogoznica pohvalio se novim poslom: ''Na prvu možda zvuči neobično i teško ga je povezati sa mnom, ali...''

'Kada bi me netko upitao da opišem sebe u nekoliko riječi, jednostavno bih mu pustio ovu pjesmu 'Vjetar'. To sam ja, moja priča bez cenzure na jedan direktan i iskren način do srži', kazao je Boris.

Nije manje poznato da je kantautor većine svojih pjesama, među kojima je i zadnji singl 'Sad i zauvijek', koji je zaplovivši eterom itekako pronašao put do publike. Stoga, ne čudi da se Boris i ovoga puta odvažio staviti pečat na glazbu i tekst nove skladbe 'Vjetar', dok produkciju i aranžman potpisuje Jonas Gladnikoff.

Upravo za nju Boris kaže da je simbolika bijega od svakodnevice u čijoj mreži se svi ponekad uhvatimo i poželimo izbaviti, 'U ljudskoj je prirodi da želimo udovoljiti svima i da stvaramo obrasce ponašanja koji su nam ponekad i nesvjesno nametnuti. Ova pjesma simbolizira bijeg od tipične svakodnevice u kojoj stalno nešto "moramo", od situacija u kojima smo zarobljeni i izgubljeni', potvrdio je.

'Vjetar' je pravo malo iznenađenje za vjernu publiku u kojoj je i sam Boris pronašao put iz svakodnevice i iznjedrio nešto malo drugačije od onoga na što smo navikli kada je njegov glazbeni izričaj u pitanju. 'Zvuk i atmosfera pjesme su ponešto drugačiji od onog što se od mene očekuje i zbog toga sam dodatno nestrpljiv i uzbuđen. Nekako vjerujem da će se publika pronaći u tekstu, no i u samoj pjesmi 'Vjetar', ali isto tako da će osjetiti iskrenu i sirovu emociju glazbe', zaključio je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene