Premijera!

Beta Sudar stvorena je za ljeto, a novim singlom poručuje: ''Ja sam ta''

Beta Sudar (Foto: PR) Beta Sudar (Foto: PR) Foto: PR

Razigrani videospot za pjesmu ''Ja sam ta“ snimljen je u režiji Izoom produkcije u vizualno dojmljivom interijeru Lobbya i impresivnom eksterijeru Arene Zagreb.

Beta Sudar besprijekornom je live izvedbom pjesme ''Don't Give Up'' na Dori početkom godine zaslužila velik interes publike i medija pa ne čudi što su mnogi s nestrpljenjem iščekivali sljedeći korak ove atraktivne i vokalno dominantne mlade pjevačice. Intenzivan rad u studiju zadnjih nekoliko mjeseci rezultirao je pjesmom „Ja sam ta“ koja ima sve odlike pravog ljetnog hita – zarazan plesni beat iz produkcijske radionice Predraga Martinjaka Peggya i Bojana Šalamona Shalle, pamtljivu melodiju i intrigantan tekst Predraga Martinjaka koje Beta uvjerljivo interpretira.

Pogledaj i ovo Beta Sudar - 2 Originalna i svoja Mlada nada domaće glazbene scene Beta Sudar otkrila nam je svoj veliki strah, ali i svoj ljubavni status

''Ovo je moja najprogresivnija pjesma do sada, a pokazuje glazbeni smjer kojim ću nastaviti. Peggy i Shalla su 100% pogodili stil u kojem se najbolje osjećam, a voljela bih da pjesmu zavole i publika i glazbeni urednici. Posebno sam ponosna na video Izoom produkcije koji smo snimali čak 3 dana s fenomenalnim plesačicama. Pola spota rolam pa imamo puno snimljenih kadrova mojih smiješnih padova i polupadova koje možda čak jednom i objavim“, kroz smijeh prepričava nasmijana Beta za koju ovoga ljeta nema puno vremena za odmor jer ju čeka aktivna promocija novog singla te ljetni koncerti, a priprema i svoj prvi duet, s pjevačem te multiinstrumentalistom Rokom Vuškovićem za koji su ovih dana snimili i video.

Razigrani videospot za pjesmu ''Ja sam ta“ snimljen je u režiji Izoom produkcije u vizualno dojmljivom interijeru Lobbya i impresivnom eksterijeru Arene Zagreb.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene