Naša virtuozna čelistica Ana Rucner nakon nekoliko dana pomaganja u okolici Petrinje, zajedno s kolegom Markom Duvnjakom, odlučila je iznenaditi i javnosti pokloniti dvije nove, energične izvedbe.

Galerija Ana Rucner i Marko Duvnjak Ana Rucner i Marko Duvnjak Ana Rucner i Marko Duvnjak +2 Ana Rucner

Nalazimo se u vremenu kada je vrlo teško planirati. Kada se sve zbroji i oduzme, nekako je teško nabrojiti pozitivne stvari koje su obilježile 2020. godinu. Ali ono što je ona iznjedrila ostat će nam u sjećanju zauvijek. Zajedništvo, dobri ljudi, pomaganje, lijepa riječ, nova prijateljstva i još mnogo toga urezalo se u brojna srca i upravo je to ono dobro. Nakon svake oluje dođe mir.

Vezani članci Ana Rucner Ana Rucner pokazala seksi detalj na tijelu koji inače skriva ispod odjeće, od nje baš i nismo navikli na ovakve fotke! Ana Rucner Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

Glazba je oduvijek bila lijek, a to najbolje zna i naša virtuozna čelistica – Ana Rucner, koja je nakon nekoliko dana pomaganja u okolici Petrinje, zajedno s kolegom Markom Duvnjakom, odlučila iznenaditi i javnosti pokloniti dvije nove, energične izvedbe svojih omiljenih filmskih glazbenih tema iz uspješnica „Igra prijestolja“ i „Pirati s Kariba“, koje je snimila krajem 2020. godine, kao nadu u bolje sutra te stvarajući glazbu koja upravo i potiče na „korak naprijed“, bez obzira i ne osvrćući se na ono loše. Ovim filmskim hitovima pridružila je i omiljenu rock-obradu „Destiny“, iz Beethovenove V. simfonije, a u sve izvedbe za koje je snimila i atraktivne videospotove Ani se pridružio bubnjar i trubač Marko Duvnjak. Za lokaciju novih videospotova odabrala je ponovno bajkoviti Dubrovnik.

„Odabrala sam Dubrovnik, koji je za mene, uz moj rodni Zagreb, jedan od ljepših umjetničkih gradova u Hrvatskoj. U Dubrovniku sam kroz svoj festival Ana u gradu zaista glazbeno stasala posljednjih deset godina i ovog sam Adventa osjetila veliku potrebu, upravo iz Dubrovnika odaslati svoju glazbenu novogodišnju čestitku“, ističe Ana, koja je za svaki videospot pomno odabrala povijesne i atraktivne turističke lokacije širom Dubrovnika.

Tako je temu iz "Pirata s Kariba" smjestila na Trg oružja, a popularnoj skladbi nadodala i završnicu "Mombasa" iz filma “Inception“. Spotove je snimila Gio Kozić, s kojom Ana već neko vrijeme uspješno surađuje.

"Igra prijestolja" dobila je svoju videoverziju na atraktivnoj lokaciji hotela Rixos Premium Dubrovnik, Anina omiljenog hotela, na jednoj od najljepših dubrovačkih plaža. Ista ju je lokacija inspirirala i za snimanje spota "Destiny", za koji se odlučila spustiti na same stijene, uz more, podno hotela.

"S Markom Duvnjakom surađujem već nekoliko godina. Surađivali smo na mojim koncertima na Bundeku, ali i na mojim turnejama u Kini krajem 2019. i početkom 2020. godine, tijekom kojih je Marko bio dio mog benda i zajedno smo svirali na desetak sjajnih koncerata. No ideja za ovaj glazbeni projekt i suradnju rodila se tek nedavno i potpuno spontano. U nemogućnosti održavanja live koncerata u jeku ove epidemije, počeli smo zajednički stvarati glazbu i kreirati nove projekte, pa je tako nastao i ovaj. A onda smo zajednički poželjeli u novu 2021., za koju se nadamo da će nam svima biti puno bolja i sretnija, ući s premijerom novih zajedničkih izvedbi koje je Marko producirao u svom studiju", tumači Ana i naglašava da je oduvijek željela kombinirati čelo i bubanj. "Jaka ritam sekcija mojoj izvedbi daje pravi glazbeni naboj i moram priznati da sam oduševljena ovim novim skladbama i spotovima i sinergiji koju smo zajednički postigli. Za Marka moram još reći da uz to što je odličan bubnjar, on je i vrstan trubač, a i pjevač. Nas dvoje u ovoj kombinaciji zaista zvučimo kao pravi mali ansambl", nastavlja Ana i zaključno poručuje: "Ove nove izvedbe i videouradci poklon su mojoj vjernoj publici, moj glazbeni dar od srca kojim želim svima poslati dobru energiju i poruku da će sve biti u redu!"

Inače, u travnju prošle godine objavljeno je kako su Ana Rucner i Marko Duvnjak u vezi, a otkrile su ih fotografije iz šetnje tijekom koje su se držali za ruke. 

Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici Loni Willison Loni Willison Loni Willison +9 Loni Willison

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju