Svi su prasnuli u smijeh!

Urnebesni trenutak između Frane i Cibocija zbog trojke: ''Zato što već treću emisiju primijetite moju guzu ili?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Cibocci Marko Cibocci Frano i Gabrijela Frano Ridjan i Gabriela Pilić u 4. epozodi showa Ples sa zvijezdama - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić u 4. epozodi showa Ples sa zvijezdama - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić u 4. epozodi showa Ples sa zvijezdama - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić u 4. epozodi showa Ples sa zvijezdama - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić u 4. epozodi showa Ples sa zvijezdama - 5 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 +19 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Galerija

Marko Ciboci pokazao je Frani Ridjanu ocjenu tri nakon nastupa u showu "Ples sa zvijezdama" i izazvao lavinu urnebesnih reakcija.

U četvrtoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" bilo je mnogo nezaboravnih trenutaka, no jedan od najzanimljivijih dogodio se nakon nastupa Frane Ridjana i Gabrijele Pilić.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan, Gabriela Pilić ''nije loše!'' Frano Ridjan o putu do finala Plesa sa zvijezdama: ''Uvijek negdje oko trona, nisam ni jednom zabrljao da Gabi bude sram''

Njih dvoje ovaj put su plesali quickstep inspiriran legendarnim filmom "Pjevajmo na kiši", a odmah nakon završetka nastupa Marko Ciboci u ruke je uzeo palicu za bodove s brojem tri, što je izazvalo lavinu urnebesnih reakcija.

Prvo ga je Larisa Lipovac Navojec posula kantom šljokica, za što je dobila veliki pljesak od publike i ostatka žirija te je sve dobro nasmijala.

"Sad smo to riješili. Htjela sam vodom, ali..." komentirala je Larisa.

Zatim je Marko pokušao objasniti svoju ocjenu.

"Je li znaš zašto je ova trojka?" upitao je Franu, na što je on kao iz topa ispalio: "Zato što je ovo već treća emisija u kojoj primijetite moju guzu ili?" Svi su opet prasnuli u smijeh, pa čak i Ciboci.

"Apsolutno si odlično to rekao. Nije zbog guze, nego zbog toga što si otvorio kišobran u zatvorenom prostoru", objasnio je Ciboci.

"Šalim se. Najveća kritika je da ti ne mogu puno kritika naći. Svaka čast", ispravio se kasnije Marko.

Frano i Gabriela osvojili su visoka 34 boda i nastavljaju dalje svoju plesnu avanturu, a show su napustili Fran Lauš i Rebecca Krajnović.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos Tamara Loos - 3 +27 Tamara Loos - 1 Celebrity Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene