''nije loše!''

Frano Ridjan o putu do finala Plesa sa zvijezdama: ''Uvijek negdje oko trona, nisam ni jednom zabrljao da Gabi bude sram''

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 5 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 +32 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Galerija

Frano Ridjan i Gabriela Pilić u finalu showa Ples sa zvijezdama plesali su valcer.

''Jako zasluženo, sve sam otplesao što je Gabriela htjela od mene, nisam ni jednom zabrljao da bude nju sram, a kamoli mene, bez ijedne eliminacije, ja sam prilično zadovoljan. Uvijek negdje oko trona, nije loše'', osvrnuo se Frano Ridjan na svoj put do finala u showu ''Ples sa zvijezdama''.

Pogledaj i ovo Frano Ridjan, Gabriela Pilić ''I osjećaj i vizualno'' Frano i Gabriela prisjetili su se svojih najupečatljivijih izvedbi: ''Sve je bilo dobro, osim što su tu Franu leđa presjekla''

''Nema broja koji je sad bio, uh to ti baš nije leglo. Meni je osobno salsa bila hit, to je izgledalo kao da smo izašli na neki party. Onda slowfox koji je bio jedan od najboljih slowfoxa ikad. Tu je Frano bio najviše pod stresom zbog supruge'', prisjetila se Gabriela.

Frano i Gabriela kao jedan od plesova u finalu plesali su valcer.

''Ja uvijek želim pobijediti, to uopće nije upitno, tako da nam je najbitnije da to opet budu super brojevi'', zaključila je Gabriela.

A evo što je žiri rekao na ovaj njhiov valcer. 

"Bio si prisutan, lebdio si, zaslužuješ biti u finalu, to se vidjelo u ovom nastupu. Svaka čast, bravo", pohvalio je Franu Igor Barberić.

"Stvarno si ga napucala senzualnošću, ja bih tebi dala još jedan nadimak jer nisi plesni mačak, nego plesni macan. To kako sve gledaš nas uvijek kupi i mislim da ste savršen par", zaključila je Larisa Lipovac Navojec.

"Začarao si nas od samog starta, već smo tada shvatili da Gabi ima opasnog konja za trku. Prvi ples si odradio mirno i prepušteno, uživajući u svakoj sekundi", izjavila je Franka Batelić.

"Odlična tehnika, večeras si otplesao najbolji desni okret u ovoj sezoni. Svidjele su mi se plesne podrške, jedino mi je nedostajalo malo tvoje osobnosti. U sljedećem plesu, daj malo više sebe", savjetovao je Marko Ciboci.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos Tamara Loos - 1 Tamara Loos Tamara Loos +27 Tamara Loos Celebrity Pogledajte glamuroznu i raskošnu haljinu Tamare Loos koja je pomno odabrana za spektakularno finale showa ''Ples sa zvijezdama''!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +26 Paula Tonković i Marco Cuccurin Celebrity Marco Cuccurin u emotivnoj objavi otkrio detalje odnosa s našom zgodnom plesačicom: "Hvala što si me pustila u svoj dom"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene