lagano na kavici

Bivša kninska kraljica ni nakon skandala koji su se nanizali nije se odrekla svog omiljenog poroka, evo u čemu je snimljena!

Josipa Rimac i Milenko Bašić - 2 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 2 Pixsell/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac i Milenko Bašić - 1 Josipa Pleslić - 3 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 3 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 4 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 5 Josipa Rimac i Milenko Bašić - 6 Josipa Pleslić - 2 Josipa Pleslić - 2 Josipa Pleslić - 3 Josipa Pleslić - 6 +13 Josipa Pleslić - 7 Galerija

Već je odavno poznato da Josipa Rimac voli nositi skupocjene marke, a od svog poroka nije odustala ni nakon svega što je iza nje.

Josipa Pleslić, nekoć Rimac, a djevojački Čulina, ovih je dana opet top-tema u domaćim medijima nakon što su isplivale njezine fotografije u Burberry tenisicama, inače skupocjene modne marke. 

Naime, Josipa je snimljena na kavi s bosanskohercegovačkim poduzetnikom Milenkom Bašićem, koji je suoptuženik u aferi vjetroelektrane. 

Pogledaji ovo Josipa Rimac Celebrity Tko je bivši muž Josipe Rimac? Dok je ona drmala političkom scenom, on je vješto izbjegavao medije, a s njezinim padom nije se znao nositi

Rimac je  za kavu odabrala Burberry kožne cipele koje se na službenoj stranici brenda mogu pronaći po cijeni od 540 eura.

Bivšoj kninskoj gradonačelnici ovo nije jedini skupocjeni komad, a niti najskuplji. Zapravo, naspram ostalih stvari koje je nosila, ove cipele djeluju kao prava sitnica. 

Pogledaji ovo Josipa i Josip Pleslić Celebrity Josipa Rimac u braku je s bivšim agentom SOA-e, on joj je drugi muž, a vjenčali su se brzo nakon njezina razvoda!

Saborska zastupnica i državna tajnica viđena je i s Celine Phantom torbicama koje vrijede oko 2500 eura, ali mogli smo je vidjeti i u Louis Vuitton brendu koji važi kao jedan od najskupljih na tržištu.

Zadnjih godina Josipa je u medijima ponajviše zbog nezakonitih poslova koje je vodila te zbog njih završila i na sudu.

Pogledaji ovo Josipa Rimac Celebrity Josipa Rimac ima kćer iz prvog braka, a kum joj je poznati Hrvat s kojim je njezina mama surađivala u slavnim danima

Nakon što su nedavno u javnost procurile poruke koje je Turudić izmjenjivao s Josipom, ne prestaju se nizati reakcije na novu aferu u hrvatskoj politici.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo - 1 Faris Pinjo - 3 Faris Pinjo - 4 Faris Pinjo - 5 +26 Faris Pinjo - 6 Celebrity Kako se Faris pretvorio u Doris? Evo kako je protekla transformacija u našu glazbenu divu: ''Težak zadatak, ali užitak!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift Taylor Swift i Travis Kelce na Super Bowlu Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice Lana Del Rey, Taylor Swift, Blake Lively i Ice Spice +25 Lana Del Rey, Taylor Swift, Ice Spice Celebrity Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene