Lavina reakcija!

Riješen misterij Mela Gibsona u Sarajevu, pomutnja je nastala iz dobre šale: "Lik ih lagano uzeo na foru!"

Navodni Mel Gibson u Sarajevu Navodni Mel Gibson u Sarajevu Restoran Brajlović/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson - 3 Mel Gibson Mel Gibson - 2 Mel Gibson - 4 Mel Gibson - 2 Mel Gibson i Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson (Foto: Getty Images) Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Getty Images) Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Getty Images) +13 Mel Gibson (FOTO: Profimedia) Galerija

Tijekom proteklog vikenda fotografija navodnog Mela Gibsona u Sarajevu izazvala je pravu pomutnju na društvenim mrežama, no izgleda da je ipak bila samo riječ o dobroj šali na koju su neki ipak uspjeli nasjesti, pa i mi.

U medijima u regiji tijekom vikenda odjeknula je vijest da u susjednoj nam Bosni i Hercegovini, točnije u Sarajevu uživa slavni holivudski glumac Mel Gibson, no čini se kako je ipak bila riječ samo o dobroj šali.

Naime, na Instagram profilu restorana Brajlović osvanula je fotografija osoblja koje pozira s čovjekom poduže brade i kose, koji je neke podsjetio na 67-godišnjeg Mela, a supruga vlasnika restorana u komentarima je još i sama dodala da je zbilja riječ o njemu. 

"U društvu s najvećom facom Hollywooda. Pregovori oko snimanja akcijskog seta kod nas, a Sejo igra sporednu ulogu. Mi ostali smo ipak statisti i akrobate. P.S Samo će hejteri reći da je ovo fotomontaža i dvojnik!", stoji uz fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Restoran Brajlović®️Sarajevo (@restoran_brajlovic)

No očito ipak nije riječ o Melu, jer je on u to vrijeme viđen u Las Vegasu na UFC-u, a s njime je tamo pozirala i slavna sportašica Joanna Jędrzejczyk čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Joanna Jedrzejczyk (@joannajedrzejczyk)

No zbog velike sličnosti ovog muškarca s holivudskim glumcem nastala je prava pomutnja i rasprava pod fotografijom iz restorana, a evo samo nekih od niza urnebesnih komentara i zaključaka na navodnog Mela Gibsona. 

"Ako je ovo Mel Gibson, ja sam Brad Pitt", "Lik ih lagano uzeo na foru, besplatno jeo i pio", "Hahaha, ni blizu Gibsonu", "Dobra fora, "Ovo je fotomontaža", "Aj idem ja, možda prođem pod DiCaprija", "Dobra fora", "Ja vjerujem da im se čovjek predstavio kao Gibson", "Liči malo, samo nedovoljno", neki su od komentara.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Šerbedžija i kćer Nina Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 1 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 2 Rade Šerbedžija i kćerka Mimi Šerbedžija - 3 +19 In Magazin: Rade Šerbedžija - 1 Celebrity Rade Šerbedžija slavi vjenčanje kćeri Nine, velika fešta u Novom Sadu traje već danima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Bombastična figura Lidije Bačić ocrtavala se u tijesnoj haljini, ali sve je još više očarala prednjim dijelom outfita, koji je otkrio sve njezino bogatstvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene