prizori koji će obići svijet

Kaos na ulicama našega grada nakon dolaska oskarovca i Netflixove ekipe, pogledajte fotografije nereda koji su napravili!

Labin: Snimanje serije Šakalov dan Labin: Snimanje serije Šakalov dan Goran Sebelic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Labin: Snimanje serije Labin: Snimanje serije Labin: Snimanje serije Labin: Snimanje serije Labin: Snimanje serije Labin: Snimanje serije Labin: Snimanje serije Labin: Snimanje serije Labin: Snimanje serije Labin: Snimanje serije +19 Labin: Snimanje serije Galerija

U Labinu se trenutačno snima Neflixova serija "Šakalov dan", zbog čega su dijelovi grada pretvoreni u set.

Oskarovac Eddie Redmayne ovih dana boravi u Labinu, gdje snima novu Netflixovu seriju "Šakalov dan".

Jedna od lokacija na kojoj se odvija snimanje jest Titov trg u starom dijelu grada, gdje su snimljene akcijske scene u kojima jureći automobil ruši sve pred sobom i za sobom ostavlja veliki nered.

Fotografije sa snimanja pogledajte u galeriji, a možete vidjeti i kako takve scene izgledaju iza kulisa.

Serija se prije Labina snimala u Rapcu, a prije toga i na otoku Pagu te u Vrsima pokraj Zadra.

Radi se o ekranizaciji istoimenog britanskog triler-romana autora Frederica Forsytha. Glavnu ulogu u seriji imaju Redmayne i španjolska glumica Ursula Corbero, koju smo gledali kao Tokio u hit-seriji "Kuća od papira". Uz njih u seriji još glume Lashana Lynch, Adam James, Scott Alexander Young, Hans Peterson i drugi poznati glumci.

Inače, Eddie Redmayne jedan je od najpoznatijih i najuspješnijih britanskih glumaca, koji je Oscar osvojio za ulogu Stephena Hawkinga u filmu "Teorija svega" iz 2014. godine, a glumio je i u filmskim hitovima kao što su "Jadnici" i "Čudesne zvijeri i gdje ih naći". Osim Oscara, osvojio je i nagrade BAFTA i Tony.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 +25 Aleksandra Grdić - 11 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sonia Kruger - 1 Sonia Kruger - 3 Sonia Kruger - 2 Sonia Kruger - 4 +8 Sonia Kruger - 5 Zanimljivosti Zbog ovih fotografija svi su pomislili da u 59. godini čeka dijete, a evo i kako ih je ona prokomentirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene