Cijela je ekipa tu!

Talentirani oskarovac uhvaćen u akciji u Vrsima kod Zadra, a društvo mu pravi i dobro poznata ljepotica iz hit-serije!

Snimanje serije Šakalov dan Snimanje serije Šakalov dan Zvonko Pavic/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje serije Šakalov dan Snimanje serije Šakalov dan Snimanje serije Šakalov dan Snimanje serije Šakalov dan Snimanje serije Šakalov dan Snimanje serije Šakalov dan Snimanje serije Šakalov dan Snimanje serije Šakalov dan Snimanje serije Šakalov dan Snimanje serije Šakalov dan +18 Snimanje serije Šakalov dan Galerija

Eddie Redmayne snima seriju "Šakalov dan" u Vrsima kod Zadra, a društvo mu prave i drugi poznati glumci.

Slavni holivudski glumac i oskarovac Eddie Redmayne ovih dana boravi u Lijepoj Našoj, gdje snima novu britansku seriju "Šakalov dan", a društvo mu pravi i španjolska kolegica Ursula Corbero, koju znamo kao Tokio iz serije "Kuća od papira".

Glumačka ekipa prvotno je snimala na otoku Pagu, a najnovije scene snimili su u Vrsima pokraj Zadra. Riječ je o kadrovima vožnje jet-skija u moru i kadrovima na plaži, a njih su snimili i fotografi.

Oscarom nagrađeni britanski glumac protagonist je ''Šakalova dana'', serije koja se snima prema istoimenom romanu Frederica Forsytha, prenio je Novi list. Osim njega i Ursule u seriji još glume Lashana Lynch, Adam James, Scott Alexander Young, Hans Peterson i drugi poznati glumci.

Snimanje u Hrvatskoj počelo je 27. rujna i snimat će se između ostalog u Rijeci, na Pagu i u Dubrovniku te u središnjoj Istri.

Eddie je jedan od najpoznatijih i najuspješnijih britanskih glumaca, koji je Oscara osvojio za ulogu Stephena Hawkinga u filmu ''Teorija svega'' iz 2014. godine, a glumio je i u filmskim hitovima poput filma ''Jadnici'' ili ''Čudesne zvijeri i gdje ih naći''. Osim Oscara, osvojio je i nagrade BAFTA i Tony.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Pelas - 3 Lindsey Pelas - 4 Lindsey Pelas - 1 Lindsey Pelas - 2 +16 Lindsey Pelas - 1 Celebrity U majici kojoj je manjkalo materijala umalo je pokazala i više nego što je potrebno, a u jednom trenu se činilo da tanke trakice neće ni izdržati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - Bloom - 6 Maja Šuput - Bloom - 3 +25 Maja Šuput - Bloom - 5 Celebrity Prizor Maje Šuput u Miamiju zasjenio je njezin neodoljivo sladak sin, a sve je dodatno osvojio kad je isprobao njezine naočale!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene