Tko bi rekao?

Poznat je kao veliki ženskaroš, ali navodno je ljubio i dvojicu članova svojeg benda, procurili su detalji o njegovim aferama s muškarcima!

Mick Jagger, Melanie Hamrick Mick Jagger, Melanie Hamrick Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: Profimedia) Mick Jagger (Foto: Getty Images) Mick Jagger (Foto: Getty Images) Mick Jagger (Foto: Getty Images) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: AFP) Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty) Ronnie Wood, Mick Jagger, Keith Richards +0 Mick Jagger, Melanie Hamrick Galerija

Mick Jagger navodno je imao romansu s Keithom Richardsom i Mickom Taylorom, tvrdi autorica Lesley-Ann Jones u svojoj novoj knjizi "The Stone Age".

Frontmen grupe Rolling Stones Mick Jagger poznat je po romansama s nekima od najpoželjnijih žena svijeta, uključujući Jerry Hall, Marianne Faithfull, Anitu Pallenberg i Marshu Hunt.

Pogledaj i ovo Mick Jagger i Lucas Jagger - 11 Ima samo 24 godine Evo kako izgleda najmlađi sin Micka Jaggera: Dobio ga je u aferi s ljubavnicom, a donedavno su mu laskali da je tatina preslika!

Ipak, nova knjiga tvrdi kako Jagger nje samo legendarni ženskaroš i da je zaveo više muškaraca nego što mu se pripisuje, uključujući i dvojicu članova svojeg benda.

Cijenjena autorica Lesley-Ann Jones u svojoj novoj knjizi "The Stone Age" piše kako je vrijeme da se Jagera rebrendira kao biseksualnu ikonu navodeći kako je imao aferu s Keithom Richardsom na počecima karijere, kao i s gitaristom Mickom Taylorom, koji je svirao u Stonesima od 1968. do 1974. godine.

Obojica muškaraca navedeni su na podužem popisu svih ljubavnika članova benda tijekom godina, koji je dodatak uz knjigu.

Spominje se i Jaggerova navodna romansa s Davidom Bowiejem, o kojoj je ranije progovorila pjevačica Ava Cherry, koja tvrdi da je imala trojac s Jaggerom i Bowiejem. Kao još jedan od Jaggerovih ljubavnika navodi se austrijski glumac Helmut Berger, čovjek koji ga je upoznao s njegovom prvom suprugom Biancom.

U svojoj novoobjavljenoj knjizi Jones citira intervjue Anite Pallenberg i Marianne Faithfull u kojima su obje dale naslutiti kako je između Jaggera i Richardsa postojala međusobna privlačnost.

"Čim sam ih prvi put upoznala, vidjela sam da je Mick zaljubljen u Keitha", kazala je jednom prilikom Pallenberg, koja je preminula 2017. godine.

"Slutila sam da među njima postoji seksualna napetost. Jednim sam dijelom znala da je Mick biseksualan", izjavila je Faithfull.

Detalje o Mickovoj navodnoj vezi s Taylorom autorici je ispričao Paul Levett, koji se jednom prilikom družio s bivšom suprugom gitarista, Rose.

"Ispričala mi je da je jednom našla svojeg supruga u krevetu s Mickom Jaggerom. Zašto bi mi to rekla ako nije istina?" tvrdi Levett.

Glasine o Jaggerovoj i Taylorovoj vezi kruže već dugi niz godina. Autor Christopher Andersen u svojoj je knjizi iz 2012. godine napisao kako ih je i osoba iz pratnje benda jednom prilikom uhvatila zajedno u krevetu. On u svojoj knjizi navodi i da je Jagger imao aferu s Brianom Jonesom, originalnim frontmenom benda Rolling Stones, na temelju tvrdnji Anite Pallenberg, koja je s obojicom bila u ljubavnoj vezi.

I sam Jagger jednom je prilikom rasplamsao glasine o njihovoj romansi.

"Mick Taylor je bio uzbudljiv, jako lijep i dao mi je nešto što mogu slijediti. Neki ljudi smatraju da smo s njim bili najbolja verzija benda", izjavio je Mick u intervjuu 1995. godine.

Autorica Jones u svojoj knjizi nagađa i kako je Jagger postao ženskaroš jer se nije osjećao lagodno zbog toga što ga privlače muškarci i to je utjecalo na njegov manjak samopouzdanja i muževnosti.

Posljednja poznata djevojka Micka Jaggera je balerina Melanie Hamrick, koja je od njega mlađa 44 godine i zajedno su još od 2014. godine, no rijetko se skupa pojavljuju u javnosti.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ Willam s djecom Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton +13 Princ George, princ William i Kate Middleton - 3 Zanimljivosti Princ William i Kate naslijedili imanje za kojim je tragano čak 40 godina, evo kako izgleda seoska idila koja se izdvaja od svih!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić - 1 Bruno Petković i Iva Šarić +9 Bruno Petković i Iva Šarić Celebrity Atraktivna zaručnica Brune Petkovića rijetko se pojavljuje u javnosti, no uvijek se pobrine da je svi primijete!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene