Ma je li ovo moguće?!

Ovih deset slavnih muškaraca tvrdi da je u krevet odvelo najviše žena, neki pričaju da su spavali s njih više od 20.000!

Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Mick Jagger (Foto: Profimedia) Russell Brand (Foto: Profimedia) Russell Brand (Foto: Profimedia) Russell Brand (Foto: Profimedia) Russell Brand (Foto: Profimedia) +0 Russell Brand (Foto: Profimedia) Galerija

Mick Jagger i Charlie Sheen godinama su na glasu kao najveći zavodnici, no nisu ni blizu rekorderima koji tvrde da su spavali i s preko 20.000 žena. Ovo je deset slavnih muškaraca koji tvrde da su imali najveći broj ljubavnica.

Brojni slavni muškarci niti se ne trude sakriti da su u krevet odveli pozamašan broj ljubavnica, a neki od njih priznali su i s koliko su točno žena spavali. Među njima se ističu glumci, pjevači i sportaši, a ovo je deset muškaraca koji su imali najveći broj žena ikada.

Na ovom popisu našao se legendarni brk glazbe, John Oates, dio popularnog rock dua Hall & Oates. John se u jednom intervjuu otprije dvije godine prisjetio svoje seksualne prošlosti, a priznao je kako više ne može sam sebe pratiti po tom pitanju. "Siguran sam da je broj veći od tisuću", rekao je onda Oates. Dodao je kako je današnjim mladima teško shvatiti stil života koji su rokeri vodili 70-ih i 80-ih godina, a malo je reći da je bio raskalašen. Oates se ženio dvaput, no prije nego što se odlučio skrasiti u krevet je vodio žene iz svih krajeva svijeta.

Košarkaš Lamar Odom je u svojoj autobiografiji "Darkness to Light" napisao da je spavao s više od 2000 žena. "Bilo je tu previše striptizeta da bih mogao pogoditi točan broj", zaključio je. 41-godišnji košarkaš 2009. godine se vjenčao i s Khloe Kardasian nakon mjesec dana veze, a zajedno su izdržali nekoliko godina prije nego što su predali papire za razvod. Zajedno su snimali i reality show koji je uspješno propao, a nije se sramio svima pričati koliko često je varao svoju tadašnju suprugu. "Htio sam sve povući, ali to tako ne ide. Požalio sam što sam vodio takav život", priznao je kasnije.

Frontmen benda Kiss, pjevač i basist Gene Simmons imao je jedan važan zadatak za ispuniti prije nego što je pred oltar odveo djevojku, sadašnju suprugu Shannon Tweed. Bivša Playboyeva zečica zahtijevala je od glazbenika da zapali sve fotografije žena s kojima je spavao prije nje. To je trajalo danima jer je Simmons u krevet odveo gotovo 5000 žena. "Nisam se drogirao u danima najveće slave, ali seksao sam se gdje god sam stigao", rekao je Gene jednom prilikom. Dodao je kako je imao fotke svih tih djevojaka, no većinu njih je na zahtjev svoje žene ritualno spalio.

Legendarni košarkaš Wilt Chamberlain je u svojoj knjizi objavljenoj 1991. godine napisao da je spavao s više od čak 20.000 žena. "Da, ne lažem. Spavao sam s 20.000 različitih žena. Uzmite u obzir da sam od svoje 15. godine imao više od jedne ljubavnice dnevno", zaključio je onda, no mnogi mu nisu vjerovali. Redatelj Quentin Tarantino je godinama nakon što je Wilt preminuo spomenuo jednom prilikom kako bi njegove tvrdnje čak mogle biti i istinite, a Tarantinova majka je bila jedna od Wiltovih ljubavnica.

Profesionalni borac Ric Flair, kasnije i menadžer brojnih sportaša, u jednom se trenutku zabrinuo da njegovi unuci možda neće nikada saznati da je spavao s preko 10.000 žena. Pobrinuo se da to ipak dođe do njih kada je sve ispričao u jednom intervjuu, no naglasio je i da je posljednjih godina dosta miran. "Danas volim samo jednu ženu. Otkako sam upoznao Wendy nisam varao", rekao je 72-godišnji Flair. Wendy Barlow je njegova peta supruga s kojom se vjenčao prije tri godine u svom domu na Floridi.

Glumac Charlie Sheen česti je gost show rubrika diljem svijeta ne zbog svojih uloga, već zbog privatnog života, a prije dvije godine priznao je napokon i s koliko je žena spavao. Broj se popeo skoro do 5000, a sve je ispričao u intervjuu za New York Post. Onda je ispričao i kako voli seks u troje, a nije zaboravio naglasiti da su ga brojne ljubavnice nazivale "mašinom" zbog toga jer je predobar u krevetu.

Legendarni glazbenik Mick Jagger poznat je na sceni kao veliki zavodnik, a osim što je ljubio Jerry Hall i Marianne Faithfull, u javnost su nerijetko curile informacije o njegovim družicama. Ipak, samo jednom je otišao pred oltar, no brzo se rastao, a njegov biograf Christopher Andersen procijenio je kako je Jagger spavao s preko 4000 žena tijekom svoje bogate karijere. I nije stao samo na ženama. "Mick i David Bowie su svojedobno bili pravi tandem što se tiče izlazaka, a često su odlazili u gej klubove. Mick je sam istaknuo jednom prilikom kako svi znaju da su svi ljudi na svijetu zapravo biseksualci", rekao je Andersen. Navodno je Jagger jedno vrijeme ljubovao i s Andyjem Warholom, no o tome nikada nije javno progovorio. I dok Mick mudro šuti o broju žena s kojima je spavao, brojni njegovi fanovi tijekom godina su vodili rasprave o količini njegovih ljubavnica. Tko je zapravo pogodio, zna samo legendarni roker.

Bivši suprug pjevačice Katy Perry, glumac Russel Brand, danas je u sretnom braku s Laurom Gallacher, no jednom se prilikom izlanuo koliko je žena odveo u krevet. Rekao je kako je spavao s preko 1000 žena, a seks mu je poput droge i alkohola u jednom periodu života bio ovisnost. Već 14 godina je čist što se alkohola tiče, no trebalo mu je vremena da se oslobodi i drugih ovisnosti. Kako je ispričao jednom prilikom, na sve su utjecale traume iz djetinjstva zbog kojih se okretao razvratnom životu, no danas smatra kako se oslobodio okova svih svojih ovisnosti, pa i seksa.

Košarkaš Dennis Rodman poznati je pastuh u svijetu slavnih, a kada je u pitanju broj žena s kojima je spavao uvijek je bio kratak i odrješit. "Seksao sam se s preko 2000 žena, no vjerojatno je njih 500 u mom krevetu tražilo samo novac", zaključio je Rodman.

Pokojni vlasnik Playboyeva carstva Hugh Hefner uvijek je bio otvoren o svom seksualnom životu. Na pitanje s koliko je žena spavao također je iskreno odgovarao. "Kako zaboga da to znam? U mom krevetu je bilo više od tisuću žena. Nikada nisam varao svoje supruge, no ovisi što bi one i shvatile kao prevaru", rekao je jednom prilikom Hefner.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić stišće zlatni gumb (Foto: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr) Janko Popović Volarić (Foto: Screenshot Nova TV) +6 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity U "Supertalentu" je doživio svašta pa i odbio dirati gigantske grudi, no ovo je trenutak koji Janko Popović Volarić ipak najviše pamti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene