oni bezbrižno uživaju

Utjehu nakon tragične smrti partnerice pronašao je u balerini mlađoj 44 godine, o njihovoj vezi bilo je puno glasina

Mick Jagger (Foto: Profimedia) Mick Jagger (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mick Jagger (Foto: Profimedia) Galerija

Mick Jagger i Melanie Hamrick zajedno su od 2014. godine, kada su se upoznali dok su oboje bili na turnejama, a dobili su sina Deverauxa.

Sir Mick Jagger bio je na turneji sa svojim bendom The Rolling Stones još od rujna ove godine, a ovih dana se zasluženo odmara u Miamiju na Floridi. 78-godišnji Jagger uživao je sa svojom djevojkom, balerinom Melanie Hamrick (34), a fotografi su spremno snimali poznati par, koji se rijetko zajedno pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Mick Jagger (Foto: Profimedia) Je li mu dobro? Kultni pjevač u društvu 44 godine mlađe djevojke svojim izgledom zabrinuo fanove

Melanie je na sebi imala elegantnu cvjetnu haljinu, a Jagger je za šetnju plažom odabrao dugačke hlače i ležernu majicu, dok je na glavi imao slamnati šešir i sakrio se iza sunčanih naočala.

Par, koji inače zajedno ima sina Deverauxa, izgledao je opušteno i sretno, a nisu se obazirali ni na pažnju fotografa. Fotke koje je Melanie snimila osvanule su i na Jaggerovu Instagramu.

Mick i Melanie su zajedno još od 2014. godine, a upoznali su se dok su oboje bili na turneji u Japanu. Plesačica je u Tokiju dobila propusnice za backstage legendarnog benda, a nedugo nakon toga počela je vezu s Jaggerom.

Zanimljivo je da se tijekom njezine trudnoće šuškalo da su ona i glazbenik prekinuli te da je Jagger našao novu djevojku, manekenku Mashu Rudenko (30). Ubrzo se pokazalo da su to tek glasine i Mick je 2016. kupio Melanie luksuznu kuću u New Yorku vrijednu sedam milijuna dolara.

Glazbenikovi prijatelji su svojedobno otkrili za strane medije da su on i Hamrick u otvorenoj vezi te da to znači da se član Rolling Stonesa može viđati s drugim ženama. Mick je u međuvremenu bio i s mladom producenticom Noor Alfallah, koja ga je pratila na njegovim koncertima diljem svijeta. Ipak, odlučio ju je ostaviti da ima više vremena za Melanie i njihova sina.

Legendarni roker inače je poznat po burnoj ljubavnoj prošlosti, a primirio se tek kada je 2001. godine upoznao dizajnericu L'Wren Scott, s kojom je bio sve do njezine tragične smrti 2014. godine. Utjehu je pronašao upravo u Melanie, koja je njihova sina rodila kada su Micku bile 73 godine.

Inače, osim osmero djece koju ima s pet različitih žena, Jagger ima i pet unuka te jednu praunuku.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba - 2 Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba i Cash Warren (Foto: AFP) +1 Jessica Alba (Foto: Getty Images) Celebrity Jednu od najljepših žena svijeta rijetko viđamo u golišavom izdanju, a ona s godinama izgleda samo sve bolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene