dvojnik glumca

Zbog ove fotografije svi su pomislili da je Mel Gibson posjetio Sarajevo, ali nažalost sve je bila samo dobra fora!

Mel Gibson Mel Gibson Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mel Gibson - 3 Mel Gibson - 2 Mel Gibson i Robyn Moore (Foto: AFP) Mel Gibson - 4 Mel Gibson - 5 Mel Gibson Mel Gibson - 1 Mel Gibson - 2 Mel Gibson, Rosalind Ross (Foto: Profimedia) Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Getty Images) +10 Mel Gibson i Danny Glover (Foto: Getty Images) Galerija

Zbog fotografije muškarca koji nalikuje Melu Gibsonu, a koja je objavljena na Instagram stranici restorana Brajlović u Sarajevu, mnogi su pomislili da je holivudska legenda boravila u Sarajevu.

Mnogi su ostali osupnuti sličnošću muškarca iz Sarajeva s Melom Gibsonom, zbog čega su mnogi pomislili da je holivudska legenda stigla u Sarajevo. 

Naime, fotografija gotovo pa glumčevog dvojnika objavljena je na Instagram stranici restorana Brajlović u koji već godinama zbilja dolaze brojni poznati gosti. 

"U društvu s najvećom facom Holywooda. Pregovori oko snimanja akcijskog seta kod nas, a Sejo igra sporednu ulogu. Mi ostali smo ipak statisti i akrobati", napisala je ekipa restorana i tako se dobro našalila sa svima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Restoran Brajlović®️Sarajevo (@restoran_brajlovic)

Muškarac kojeg su mnogi zamijenili s glumcem bio je ležerno odjeven u crnu trenirku, a pažnju je privukla i njegova zapuštena kosa i brada. 

Zbog toga su neki bili uvjereni da je stvarno riječ o Gibsonu, a i supruga Seje Brajlovića u komentarima je dodatno zahuktala situaciju tvrdeći da je zaista riječ o glumcu. 

Je li ovo na fotografiji zaista Mel Gibson?

  • da
  • ne

Ukupno glasova:

"Ovo je kineska kopija Mel Gibsona", "Mislio sam da nije on od ove brade i kose", "Ja ne vjerujem da je ovo on", "Ako je ovo Mel Gibson, ja sam Angelina Jolie", bili su samo neki od komentara šokiranih pratitelja.

No nakon pomutnje koja je nastala, misterij oko dolaska Mela u Sarajevo i je li to pravi holivudski glumac, napokon je riješen. 

Više možete pročitati OVDJE, a i OVDJE. 


„* Prva verzija ovog teksta nosila je naslov: Holivudska legenda boravi u Sarajevu, zbog drastične promjene izgleda teško ga je prepoznati, ali evo kako je jasno da je to on!, što je bilo navdeno i u tekstu, ali nije bilo točno. Naknadno smo upozoreni da imamo netočnu informaciju i da je fotografija koja je objavljena na stranici restorana Brajlović poslužila kao dobra šala.

Te smo netočne navode izmijenili i u tekstu i u naslovu te sve objasnili.''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Raskošne grudi mamile su poglede u sićušnom bikiniju, ali svi su nahvalili brutalno isklesano tijelo Žanamari za koje sate i sate provodi u teretani!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ilina Cenov - 1 Ilina Cenov - 2 In Magazin: Sandi Cenov - 1 In Magazin: Sandi Cenov - 2 +25 In Magazin: Sandi Cenov - 3 Celebrity Supruga Sandija Cenova baš se istaknula u masi, evo kako izgleda bolja polovica našeg pjevača koju ne viđamo često!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene