ma, što je ovo?

"Gdje je nestala Maja Šuput?" Pogledajte pomalo bizarnu fotku koja je nastala tijekom reklama u finalu Supertalenta

Maja Šuput Maja Šuput Martina Tomčić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Sretna Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 +20 Maja Šuput - 7 Galerija

Martina Tomčić objavila je smiješnu fotografiju s Majom Šuput, koja je nestala za vrijeme reklama tijekom finala Supertalenta.

Pjevačica i članica žirija Supertalenta Maja Šuput za veliko finale showa sačuvala je svoje najspektakularnije izdanje ove sezone.

Pogledaj i ovo Martina Tomčić a gledatelji nisu ni primijetili Martina Tomčić priznala zbog čega je bila uznemirena i pod stresom: "I sad će odmah krenuti komentari..."

Nosila je glomaznu haljinu načinjenu od mnogo slojeva ružičastog tila, a čini se da ih je bilo i previše da bi ih sve nosila na sebi.

Naime, njezina kolegica iz žirija, Martina Tomčić, u svojim pričama na Instagramu pokazala je što joj je ostalo kada je ustala za vrijeme reklama.

"Marko Grubnić, gdje je nestala Maja Šuput za vrijeme reklama?" napisala je Martina preko pomalo bizarne fotke na kojoj na Majinom stolcu "sjedi" samo dio njezine haljine.

Fotku pogledajte u našoj galeriji, a u svojim pričama podijelio ju je i Majin stilist Marko Grubnić, koji je zaslužan za outfit.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

Inače, u devetoj sezoni showa Supertalent pobjedu je odnio iluzionist Magic Leon, na kojeg su posebno ponosni bili voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan, koji su mu na audiciji dali zlatni gumb.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mia i Ivo - 2 Mia i Ivo - 1 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 8 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 7 +28 Ivo Štrkljević i Mia Kuleš, Supertalent - 6 Celebrity Bilman prvi put u pet godina iznenadio iskrenim priznanjem, je li moguće da je ovo izjavio?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić, Viktor - 3 Franka Batelić, Viktor - 2 Franka Batelić, Viktor - 1 +26 In Magazin: Franka Batelić - 2 Celebrity Pogledajte preslatku fotku Ćorlukina i Frankina sina koju je pjevačica objavila: ''Čekamo dečke i tatu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene